Ultimele conspirații: filme și reportaje

Ultimele conspirații: filme și reportaje

Ultima șmecherie văzută: într-un film koreean de acum câțiva ani se discută despre un nou virus, posibil coronavirus, cu o perioadă de incubație de 2-14 zile și wow, ce predicție! Plus că a avut și Esca un reportaj acum un an, Bill Gates o prezentare acum vreo cinci ani, deci clar e o conspirație!

Doar că fii antenă la niște chestii:

  1. Coronavirus a fost descoperit prin anii ’60, deci nu e chiar ceva nou. Este o model nou, adevărat, dar e aceeași marcă.
  2. Sunt șanse destul de mici să te surprindă ceva și șanse destul de mari să poți anticipa – măcar în linii mari – câteva scenarii destul de posibile în domeniul tău de activitate. La fel și aici: iei orice asistent de laborator de la Cantacuzino, de exemplu, și îl întrebi ce crede despre virusuri. Îți garantez că majoritatea sunt destul de capabili să scoată liniile unui scenariu decent pentru Hollywood.
  3. Mai știi gripa porcină? Sau cea aviară? Când au apărut și atunci ideea că „UE ne omoară animalele”? Și când a trecut nebunia oamenii au început cu „vezi, ne-au omorât animalele degeaba?” Cred că oamenii atunci și-au făcut treaba suficient de bine să nu ne afecteze (altfel decât la stomac).

Uneori îmi vine ideea asta, că se întâmplă mai des decât ni se spune să trecem „printre urechile acului” și doar când nu se pot ține sub control lucrurile se lasă informația la public. Dar acum o dau eu în teorii :D

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter