Cum știi că nu ai scris pe blog degeaba?

Cum știi că nu ai scris pe blog degeaba?

Am folosit ACF mult timp, cred că vreo 4-5 ani, poate mai mult, timp în care am ajuns să fac tot felul de minuni, de la scris componente custom până la articole pe blog. Pâna când am descoperit (fie, am căutat) o alternativă (Carbon Fields) și, ușor-ușor, ACF a ajuns doar o amintire într-un ungher al minții mele.

Eh, iar lucrurile s-au schimbat recent: am un proiect moștenit care folosește ACF. Și pentru că sunt vreo 1500 posturi, câteva zeci de mii de comentarii și alte câteva mii de utilizatori, renunțarea la ACF nu e chiar o soluție acum. Și am tot felul de problemuțe, care mai de care mai ciudată. (ultima fiind că nu pot adăuga condiționale între câmpurile din grupuri diferite)

Și acum ajungem la titlu: cum știi că nu ai scris degeaba? Ei bine… când cauți rezolvarea la o problemă, găsești propriile articole în primele rezultate.

Heh, mișto sentimentul :D

Un Comentariu

MifTy a scris

… las-o baltă, nu ar fi prima oară când am (iar!) o problemă, dau search pe google „că sigur nu sunt numai eu cu problema aia!”, şi pe primul loc se odihneşte senin… un post al meu de acum 5-8-10-15 ani, pe cine ştie ce forum, blog, site, alte alea! :)

şi ca să fie cercul complet, în ăla dau, de cele mai multe ori, şi rezolvarea! :))))))))))))))

(şi ca să fie chiar complet cercul, odată cu comentariul ăsta, o să apar numai io în lista ultimelor comentarii… ca acum nişte ani buni! :P)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter