Stupid question

Dacă nu ai folosit niciodată gel de duș, și dai peste un recipient (plin sau cel puțin să aibe ceva conținut în el) cum naiba știi cum se folosește dacă nu are instrucțiuni de folosire?

Idei de genul acesta îmi vin în fiecare zi, unde altundeva dacă nu pe budă? Și azi am luat la puricat toate recipientele de gel de duș și am observat că pe toate scrie conținutul, ce senzație îți oferă, dar pe niciunul cum se folosește….

Dacă s-or trezi unii să-l pună pe periuța de dinți?

Ar fi nevoie un set de instrucțiuni de folosire, având în vedere că pe unele drujbe, de exemplu, scrie: nu opriți lanțul cu mâna…

2 Comentarii

hansy a scris

/:) dude, sa zicem ca nu sti ce naiba e gelu de dus si te duci in vizita la ztn, ii spui respectuos ca vrei la wc si cand scoti baluba stupoare…amicu are gel de dus asa ca lasi baluba sa-si continue treaba singura ca doar ati repetat de prea multe ori si infigi manuta ta nestiutoare in gelu de dus…pe care scrie … „gel de DUS”. Acu primu tau instinct ar fi sa-l infigi in dinri si sa molfai la el intrebandu-te dc are miros misto dar gustul e cam aiurea? sau poate sa-l infigi in ochi? sau..daca esti cu nevasta sa….????

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter