Oamenii devin interesați de pâinea cu maia!

Oamenii devin interesați de pâinea cu maia!

Se cam fac doi ani de când am început să frământ aluat cu spor. În tot acest timp, am dat pâini în stânga și în dreapta, pentru că-mi place să fac pâine și na, nu am ce să fac cu atât de multă pâine :D

Până acum câteva luni, cunoscuții mei erau complet dezinteresați de a avea grijă de (încă) un copil: hrănită la fiecare 24h, să nu-i fie prea cald, prea frig, să nu fie astenică

Dar în ultima vreme s-a întâmplat ceva: oamenii au început să fie interesați și de cum se face, nu doar de ce gust are. Deh, oamenii când sunt plictisiți încep să frământe :w00t:

4 Comentarii

Ady a scris

eu încă nu m-am plictisit atât de tare (încă mă duc la serviciu) ca măcar să mă gândesc cum ar fi să fac pâine. cu drojdie (am găsit, sâc! :) ). pt gândul cu maiaua îmi mai trebuie vreo 3 carantine. minim.

Ady a scris

am luat drojdie din lidl acum o săptămână, a fost cam la plezneală, ajunsesem pe lângă frigiderele din spate, a venit angajatul, a lăsat o cutie (nu foarte mare, e drept) cu pachete de drojdie de 500 gr, mai erau 2 clienți pe lângă, când am ajuns și eu mai erau 2 pachete. am pus mâna pe unul. am dat jumate unei colege și restul am împărțit în pachețele de 25 gr și am pus la congelator.
dar am văzut acum vreo 2 zile în aprozarul din colțul blocului, unde am găsit și făină de moară.
nu la bucurești.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter