Noutăți despre seriale

Noutăți despre seriale ©

Am văzut câte unul-două episoade noi din două seriale:

  • Dave, povestea lui Lil Dicky când încerca să devină faimos (în ceea ce mă privește, e prima dată când aud de individ). E un umor… ciudat. Nu știu dacă-l voi continua, dar… e de luat în considerare;
  • What we do in the Shadows – Mockumentary (gen Office, Modern Family) despre câțiva vampiri ce vor să cucerească lumea. Am văzut doar un episod, nu nici pe ăsta nu știu dacă-l continui.

Producătorii Westworld, în primul sezon, au zis că serialul va avea două sezoane. După aia s-au gândit ei puțin, au decis că trei e numărul magic. Zilele trecute am citit că s-au răzgândit iar și au reînoit pentru cel puțin un sezon, dar destul de probabil să fie două. Nu zic că-i neapărat rău, că după un sezon 2 oarecum lent, sezonul 3 arată mai mult backstory.

Better Call Saul este povestea unui … hustler. Că ăsta e termenul potrivit pentru cineva care vrea să facă bani cu orice preț. În timpul liber este și avocat. Este un soi de prequel al Breaking Bad. Nu mi-a plăcut în mod deosebit BB – am renunțat după 2-3 episoade – dar ăstalalt îmi place. Dar se pare că și pe ăsta îl lungesc încă un sezon. Cred că-l punem pe lista de seriale neterminate…

Un Comentariu

Cristian N a scris

Pt mine ‘What we do in the shadows’ is just up my alley, atat filmul care a inspirat serialul cat si serialul in sine. Si nu cred ca e spoiler dar la finalul sez 1, Taika Waititi, exec producer al serialului, a adus cast-ul din film plus o gramada de vedete pt cameos :) Fyi, tot in universul asta se desfasoara si actiunea din Wellington Paranormal si stilul e oarecum similar.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter