Mai funcționează Wii în 2020?

Mai funcționează Wii în 2020? ©

Am luat acum vreo zece ani un Wii. Era destul de nou pe piață, ne-am jucat câteva luni, până ne-am plictisit, după care l-am însurat. Între timp mi-am făcut Retro Pie și parcă nu m-ar deranja prea tare să joc un tenis în casă :D

Faza e că aș vrea să iau un alt Wii acum și… nu știu dacă merită banii. Am găsit la vreo 3-400 lei pe olx (cu toate accesoriile) dar nu sunt foarte sigur cum stă treaba cu serverele Nintendo. (Tare mi-e să nu pățesc ca la Boxee: la un an-doi după achiziție nu a mai putut fi pornit pentru că și-au oprit serverele).

Nu țin musai să fie Nintendo, dar mai există console cu motion controllers? Sau a fost doar un experiment din partea producătorilor?

5 Comentarii

Silviu a scris

Eu am 2 wii-uri și încă le mai folosesc. Pe primul îl aveam modat, a umblat cineva la el i-a făcut update și a stricat modarea. Am preferat să mai cumpăr un alt wii modat fără accesorii la 50 de lei pe olx decât să-l remodez.

Am început să mă joc cu cel mic Donkey Kong Country Returns, Super Mario Galaxy, New Super Mario, Mario Kary, Mario Party, Kirby’s return to Dreamland, Legend of Zelda Skyward Sword.. Încă sunt super distractive deși grafica e depășită pentru zilele noastre.
PS Move era tot un fel de motion controller. Pe sistemele Roku telecomanda merge ca motion controller să te joci Angry Birds.

Vezi că există un emulator numit Dolphin și te poți juca pe PC jocuri de wii la grafică mult mai bună. Dar e ceva bătaie de cap cu configurarea.

Ce joc te-ar interesa să încerc să văd dacă merge vreun server?

StefanZ a scris

Vorbeam weekendul asta cu prieten care si-a comandat Oculus Quest. Am sapat un pic despre ce poate sa faca si pare suuper tare (trecand peste pretul un pic cam piperat). Tinand cont ca se poate conecta si la PC, sansele sa-l abandonezi dupa o scurta de perioada de timp scad… zic eu :D.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter