Achiziții în aplicație

Achiziții în aplicație ©

Una dintre funcționalitățile ce Apple le-a implementat bine în AppStore au fost detaliile despre achizițiile în aplicație. Altfel spus, intri în magazin, vezi că o aplicație (sau un joc) are achiziții în aplicație, dar vezi și ce achiziții sunt disponibile, respectiv cât costă fiecare.

Eh, atât Google Play cât și porcăria de Windows Store marchează aplicații cu mențiunea „achiziții în aplicație” dar zero detalii despre ce reprezintă acele achiziții.

Și nu e neapărat o problemă de costuri; am mai zis, dai 500€+ pe un telefon, îți rupi de la gură încă 10-20-30€ pentru aplicații. Ci e o problemă de testare: vreau să testez aplicația, dar parcă aș vrea să știu ce limitări am înainte să o instalez.

Dar nu se poate.

2 Comentarii

dam167 a scris

Da, poate e un plus faptul că vezi ce trebuie să cumperi ulterior, dar e de-a dreptul tâmpit să pui Word ca gratuit cu in-app pucrchase când de fapt nici nu-l poți deschide după ce l-ai instalat. Pot înțelege că într-o variantă gratuită nu vezi nimic de reclame, dar măcar poți, cum zici tu, să vezi cam ce face aplicația.

Cât despre costuri, abia când începi să dai banii pe soft începi să-ți dai seama că nu dă nimeni 2 bani pe tine și sunt toate șansele să te întorci la piraterie (legat de postarea cu link-ul din ultimul paragraf). Cumva îi invidiez pe cei ce piratează totul pentru că se lovesc de mai puține probleme (mult mai puține!) presupunând că nu ajunge să le bată la ușă BSA sau poliția. Păcat că s-a ajuns aici, o să avem abonamente pentru tot și aia e.

Mai nou aproape orice demo cere email ca să te poată spama mai târziu.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter