Nu măsori, nu există

Nu măsori, nu există

Mie îmi place Trump, ia decizii mișto. Treaba asta cu retragerea US din OMS sună cam așa: „nu ne place ce ne spuneți, mai bine ne luăm catrafusele și plecăm să nu vă mai auzim”. Dacă nu auzi, nu există. La fel și cu testele sufletului: nu le faci, nu ai cazuri. Smart, nu?

În altă ordine de idei, Kanye West și-a anunțat candidatura la președenția US; nu cred că poate fi mai rău decât Trump, deci… de ce nu? Dacă înțeleg eu bine cum funcționează sistemul electoral în US, oamenii, prin vot, doar… sugerează cine ar vrea să fie președinte, deci… să sperăm că nu vor fi prea mulți fani Taylor Swift în colegiile electorale :D

2 Comentarii

Mdue a scris

Hai sa facem putina lumina. Alegerile americane au nevoie de colegii electorale pentru ca
STATELE aleg presedintele. De ce ? Pentru ca este Republica si nu Democratie (directa). De ce ? Pentru ca daca oamenii ar alege direct ar insemna ca statele mici devin absolut irelevante, iar politicienii federali nici nu ar mai calca pe acolo. Practic ar conta numai California, New York, Texas si alte cateva.

Colegiul protejeaza cetatenii din statele mici. Si in Europa se face asa ceva pentru ca Germania are mai putini deputati decat ar merita dpdv numeric. Malta probabil nici n-ar avea deloc parlamentari.

PS: WHO e o papusa chinezeasca. Jos cu ei.

Gigel Anonimu' a scris

Asta cu Trump fiind un nebun descreierat depinde de unde-ti iei stirile. Ajuta sa citesti ambele parti (eg: media de stanga si aia de dreapta) si dupa sa-ti formezi o opinie.
Poate WHO chiar este o organizatie corupta si poate prezenta US in WHO e daunatoare ptr. US.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter