Nici gamepad-urile nu mai sunt ce erau odată…

Nici gamepad-urile nu mai sunt ce erau odată… ©

Am un gamepad de… cred că vreo 15 ani. L-am luat de la Auchan, am dat vreo 40-50 lei pe el. Am jucat Prince of Persia pe el și încă vreo două-trei jocuri. Dar la cât de mult mă joc eu, evident că încă mai funcționează. Mă rog, din punct de vedere hardware…

Windows îl detectează foarte frumos ca Generic Gamepad. Îi detectează ambele thumbsticks, îi detectează toate cele 12 butoane, toată lumea e fericită, nu?

Doar că…

Am încercat să joc Darksiders III pe el. Nu îl găsește. Am încercat și NFS Heat. Nici ăsta nu merge. Știu că la un moment dat am mai încercat un demo, cred că Fifa, la fel, nu merge.

Ceea ce mă face să mă întreb: de ce? Jocul nu comunică direct cu gamepad-ul, nu? Nu se face la nivel de OS toată treaba?

În altă ordine de idei, abonamentul Origin e mișto: la 4-5€/lună ai un sac de jocuri. La vreo 15€/lună ai un sac și mai mare de jocuri. Dacă ești ca mine și te joci din an în Paște și nu suferi să joci un joc fix când e lansat, este un deal excelent.

3 Comentarii

seba18 a scris

Am și eu un Logitech mai vechi, care nu merge nicicum pe Win10 până nu îl instalez manual din Device Manager ca fiind Xbox Peripherals -> Xbox 360 Controller for Windows. Vezi că poate o funcționa și cu al tău vrăjeala…

Andrei a scris

eu prin mai am vrut să mă joc battlefield 3 și am văzut că e 4$/ lună, zici că acum cu 4$/ lună joci mai multe jocuri? poate are legătură cu faptul că EA & origins sucks so much, am jucat jocuri prin steam și blizzard și ce am întâlnit la bf3 nu am întâlnit până atunci la un joc online, nici la alea neplătite. Durerea în cot pt rezolvarea erorilor de la lansare, efectiv trebuia să fac port forward și mai știu eu ce alte tâmpenii de software tester ca să joc, erau pline forumurile cu soluții ce trebuia să le elimini ca să depistezi problema de ce nu se conectează la server.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter