Mortal Kombat Familial

Inspirat fiind de certurile de început de an ale vecinilor de deasupra, vin cu o întrebare ce mă tot frământă de fiecare dată când îi aud pe ăștia cum se ceartă ca la ușa cortului. Adică cam la două-trei zile. Și o dată pe săptămână meci de box.

Așadar… Timp de un an juma’ îi tot aud că se ceartă cu o periodicitate mai sus menționată. Sunt și eu curios, ca tot omul: câte subiecte de ceartă poți găsi?

Mă gândesc cum ar fi să vină el acasă și să spună :

Fă, azi nu ne mai certăm, că n-am inspirație!

De asemenea, sunt convins că în cazul în care s-ar întâmpla ce am zis mai sus, s-ar înainta divorțul, încât viața lor de cuplu ar deveni prea monotonă….

7 Comentarii

v3l0 a scris

…la real…se cearta pe doar 1-3 subiecte, iti spun eu, cu mici variatii cand el vine acasa si se impiedica de ceva lasat de ea aiurea sau alte mizerii care mai schimba cearta. In rest se cearta pe bani cu siguranta, daca sunt mai tineri se acuza ca se inseala unu pe altul, daca e betiv vreunu dintr ei se cearta si pe tema asta…
Din punctul meu de vedere e trist ce li se intampla, dar probabil ca trebuie sa se intample si asta, la fel cum cineva trebuie sa spele treptele blocului, sa mature aleea si cineva trebuie sa fie operator pe vidanja…
Problema adevarata este ca tre sa-i suporti tu. daca certurile dureaza mai mult de cateva minute (15-20) poti incerca sa chemi politia pentru disturbarea linistii publice. 2-3 amenzi ar trebui sa-i linisteasca o vreme.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter