Oh, nu! Dispare Google joacă muzica!

Oh, nu! Dispare Google joacă muzica!

Sau așa ceva. Am zis mai demult, sunt fan Spotify, îl folosesc de ani de zile, m-am abonat din prima zi de când a fost disponibil. Dar, cu toate astea, am încercat alternative (din simplul motiv că la acel moment, un abonament Spotify necesita tot felul de giumbușlucuri cu VPN-uri & co). Zonga, Deezer, iTunes, Google Play.

Tuturor, fără excepție, le lipseau niște chestii. În primul rând, nu aveau disponibile toate piesele care erau, totuși, prezente pe Spotfy. Cu toate că nu prea ascult trupe obscure, lipseau piese, albume sau artiști cu totul de pe o platformă sau alta.

În al doilea rând, existau fix zero metode de a migra de pe o platformă pe alta. Bine, fie, erau metode, dar departe de a fi user friendly.

În al trelea rând, și cel mai important, nu aveau aceeași … inteligență la a recomanda chestii. Am găsit o mulțime de trupe sau piese noi pe Spotify doar din recomandările venite din Start Artist Radio.

În al patrulea rând, toți pun accent deosebit pe mobil, ignorând (aproape) complet desktop. Eu vreau să ascult muzică într-o aplicație, nu în browser. Vreau să pot pune pe pauză sau să sar piesele cu butoanele media de pe tastatură. Chestii d’astea, nemaivăzute de alții…

Iar acu văd că Google Music se transformă în Youtube Music. Chestia asta s-ar putea să aibă mai mult succes. Dar cel mai probabil va fi tot o mediocritate, ca majoritatea lucrurilor copiate de Google :)

În altă ordine de idei, și Amazon lansează (sau are?) Music HD. 15 lire/lună. Ahahahaha.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter