Faci grătare? Ai NEVOIE de aprinzător de cărbuni!

Faci grătare? Ai NEVOIE de aprinzător de cărbuni!

Am tot auzit de aprinzătoarele de cărbuni: bagi cărbunii într-un tub de tablă, dai foc dedesupt, se aprind cărbunii. Am crezut că sunt doar găselnițe de marketing și nu vor funcționa niciodată așa cum sunt prezentate.

Am văzut la Kaufland o cană d’asta, 20-25 lei. De ce nu?

Știi ce înseamnă life changer? Eh, aia e! Aprinzi o cană de cărbuni în 10-15 minute. Făra făcut vânt, fără lemne, fără nimic altceva. Aprinzi focul și deschizi o bere. Până savurezi berea, cărbunii sunt gata de treabă. Este darul dumnezeului grătarelor pentru bieții muritori!

Uite un demo:

Dacă tot suntem aici, găsești și niște bureți pentru aprins focul: niște cubulețe îmbibate cu substanțe inflamabile. Două-trei bucăți sunt suficiente pentru a aprinde focu, cu sau fără cană de cărbuni.

3 Comentarii

StefanZ a scris

Eh, are si aprinsul clasic al gratarului farmecul lui, plus ca e si ‘satisfactia’ aia cand vezi ca e totul ok. Nu e asa mare chin daca ai lemne ok, plus ca imi place sa sorb berea si in timp ce fac gratarul :D. Oricum, cand sunt pe graba folosesc chestii d astea https://www.dedeman.ro/ro/lampa-aprindere-weldteam-piezzo-w000380892-2-butelii-gaz/p/1035991. Vars carbunii, dau drumul la asta si in cateva minute e totul gata

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter