Lulu

Lulu

Albumul ăsta a apărut acum aproape zece ani, dar nu l-am ascultat niciodată. Unii spun că-i cel mai prost album Metallica, alții că e cel mult mediocru.

Am încercat să-l ascult de mai multe ori de-a lungul timpului, dar mereu pe sărite, niciodată cap coadă, niciodată o piesă întreagă; asta nu m-a oprit să-l cataloghez drept un album slab.

Azi am încercat ceva nou: îl ascult cap coadă, fără a sări vreo piesă sau fără a derula.

Greșeala mea a fost că l-am considerat un album Metallica. Nu e. În momentul în care mi-am propus să nu-l mai văd astfel s-a întâmplat o schimbare în creierul meu: nu l-am mai considerat un album prost.

Nu aș putea spune că este vreo capodoperă, dar cu siguranță nu e chiar atât de rău cum aveam impresia. L-am ascultat de 3-4 ori azi.

3 Comentarii

sorin a scris

Salut, din pacate Metallica s-a stins odata cu albumul negru, ascult cu placere toate albumele vechi si cam atat, nu stiu ce sa zic, o fi de la batranete habar n-am, dar nu mai scot nimic de calitate, asta e valabil si la alte trupe de calibru…

Ionuț Staicu a scris

@sorin: Heh, la fel am crezut și eu; St. Anger a fost… acceptabil, dar pot spune că am avut nevoie de 15 ani ca să ajungă să-mi placă-placă.

Load/Re-load au avut câteva piese bune, iar Death & Hardwired sunt chiar bune.

Dacă vrei o trupă care are toate albumele la fel, încearcă ACDC :D

sorin a scris

@Ionuț Staicu: Salut, eu sunt genul de rocker care daca-mi place o trupa sau un album imi place din prima…totusi 15 ani!!!… pt mine este o viata de rock cu sute de albume digerate si nu, ACDC nu e chiar la fel, its before BonScott and after…:)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter