PR cu Samsung: uite nu e

PR cu Samsung: uite nu e ©

În martie, un client zice că monitorul are probleme cu trezitul din stand by. O lună mai târziu, un potențial client întreabă dacă problema mai există, Samsung zice „nu știu, n-am văzut, nu e de la noi”

Dacă îmi aduc aminte, am avut aceeași problemă cu un Phillips. Oare trezitul din stand by e o problemă specifică la monitoarele ultrawide?

5 Comentarii

Mălin a scris

Poate că nu e neapărat de la monitor ci de la sistemul de operare.
Un update de Windows 10, de exemplu, a introdus o problemă dinasta de curând.
Dincolo de asta, eu pe macOS am o problemă similară. Am 3 monitoare, două conectate prin adaptor USB-C-HDMI și unul direct HDMI. Dacă las macOS-ul să intre în stand-by, în 9 din 10 cazuri monitorul conectat direct cu HDMI nu mai revine și trebuie să dau shutdown. Am încercat să schimb cablurile între ele și alt monitor face fix la fel cu cablul HDMI direct.
Ori treaba asta e software nu hardware așa că eu m-aș grăbi să dau vina pe Samsung pentru treaba asta doar pentru că un ins a raportat probleme și a gugălit el că și alții au probleme.
Mi s-ar părea normal ca și alții să aibă probleme pe același sistem de operare fiindcă în definitiv, semnalul de wake-up se dă la nivel software.

alescx a scris

@Ionuț Staicu: exact asta spune. poate fi de la os, poate fi de la placa video, poate fi de la driver. mai rar de la maonitor. pt ca monitorul nu da doua parale ca dai restart la pc sau iesi din standby. pentru el e fix acelasi lucru. primeste acelasi semnal in ambele cazuri.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter