Nu pot respira cu masca pe față!

Nu pot respira cu masca pe față! ©

Zilele trecute, la coadă la Decathlon, un domn stătea la 30 cm de mine. Făceam un pas, făcea și el un pas. Mă mișcam puțin, se mișca și el puțin. Deh, graba mare. Fără să spun nimic, i-am arătat bulina cu „distanțarea socială” lipită pe podea. Și-a dat ochii peste cap, a mormăit un „scuze”, a rămas mai în spate.

Mă gândesc la următoarea treabă: eu pe bicicletă merg (uneori) cu masca pe față. Din motive de gâze, nu altceva, dar faptul rămâne: fac 20-30km cu masca, fără probleme de respirație (am probleme de aburire, dar asta e o altă poveste), fără să mă sufoc, fără să mă ia amețeala. Și n-aș putea spune că am cei mai în formă plămâni, având în vedere că în ultimii 35+ de ani nu prea am servit sport de vreun fel…

Observam ieșirea Kaufland: oamenii făceau doi-trei pași în afara magazinului și pac, masca jos, că nu mai puteau respira cu botnița montată. Ceea ce mă face să cred că avem o grămadă de oameni cu probleme de respirație și nimeni nu vorbește despre asta!

Sau or fi alte motive?

2 Comentarii

Mălin a scris

Eu am altă problemă. O port atât de puțin (nu obișnuiesc să ies din casă decât la birou când e nevoie și acolo nu e obligatorie, iar în casă și în mașină nici atât) încât acum 2 zile când m-am dus la un birou din centru pe care l-am închis de curând ca să ajut la mutat niște chestii am uitat să iau masca. Și umblam eu la prima oră like a baws prin centru în Palma fără mască fără stress. Abia când am ajuns la sediu și i-am văzut prin geamul de sticlă pe toți cu măști mi-am dat seama de treaba asta.
Noroc că n-am dat peste miliție pe traseu că e ceva de mers de la parcarea subterană și noroc că aveam una de cârpă în geantă pentru când am plecat înapoi.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter