Vrei să cumperi acțiuni? Nu vrei să-ți scad prețul întâi?

Vrei să cumperi acțiuni? Nu vrei să-ți scad prețul întâi? ©

Am niște bani în Revolut și am zis să îi pun la treabă, că nah, să ții bani în cont e un păcat capital, scrie și în biblie… Și am cumpărat niște acțiuni, pe ici pe colo, că sigur dau lovitura!

Bine, e doar mărunțiș, gen 200$, că-s sărac, nu lucrez în construcții – ca alții – să-mi permit 100.000$.

În fine, hai să băgăm. Am luat acțiuni în patru locuri, să testez marea cu degetul. Imediat ce am cumpărat (ordinul orelor adică), au început să scadă. Au trecut niște săptămâni și cea mai mică pierdere a fost de 5%. Cea mai mare bate spre 15%. Deh, alegeri bune.

Prin urmare, mă gândesc să lansez un serviciu: dacă vrei să cumperi acțiuni, mă anunți, cumpăr eu de 50$ și îi scad prețul în câteva zile! :D

2 Comentarii

dam167 a scris

Era ceva formulă de calcul care spune când să vinzi și când să cumperi, cred că funcție de valoarea pe un interval de timp. N-ai făcut și tu un script pentru asta? 😛

Era un tip pe YT care a făcut treaba asta tot cu vreo 200$ și cred că a câștigat undeva pe la 5% într-o lună parcă. Cred că depinde și de unde iei API-ul, că unul gratuit are limitele lui, iar la un serviciu pe bani trebuie să știi ce faci ca să câștigi ceva.

Andrei a scris

Așa zic și noobii la poker, că au ghinion fix când joacă ei și prind cărți bune. Am văzut pe fb deja 2 grupuri cu oameni care te învață cum să tranzacționezi, aveau screenshoturi cu profituri mari, am zis că e clar ceva țeapă, nici nu am intrat să văd detaliile, chit că în comentarii îi aplaudau mulți.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter