Hai să mai facem o zodie!

În cazul în care nu locuiești în pădure (caz în care permite-mi să mă îndoiesc că îmi citești blogul), cu siguranță ai aflat de noua găselniță a astrologilor: ophiuchus. Adică a trei’șpea zodie.

Eu văd treaba asta în felul următor:

Hei, aveți încredere în noi, astrologii, că știm ce zicem! Nu contează ce facem noi se bazează pe niște teorii vechi de când lumea când se credea că pământul e plat. Cum? Tot nu aveți încredere? Luați de aici, încă o zodie! Să vă săturați!

Well? Ce să mai crezi ? Nu mai poți avea încredere nici măcar în Neti Sandu :(

12 Comentarii

Staicu Ionuț Bogdan a scris

Afecteaza pe cineva in vreun fel existenta zodiilor sau a uneia noi? Poate doar prezicatorii lu’ peste care cica traiesc din asta, dar tare m-as bucura sa ramana pe strazi.

Eh, hai… Fiecare trăiește după cum poate și face fix ce se pricepe.
E amuzant să vezi toți amețiții cum stau toată ziua cu morcovu’n fund doar pentru că zicea în zodiac că li se va întâmpla ceva rău…

v3l0 a scris

Nuuuuuu, serios, se vorbeste de a XIII-a planeta/zodie de foarte mult timp si chiar nu am inteles care a fost faza cu noua ei popularizare la TV, cel mai probabil fiind vorba de o criza de inspiratie a stiristilor.
Cu zodiile nu stiu, dar mi-o iau cu vodoo la o faza: mi-a facut cineva o astrograma si mi-a spus ca nu sunt facut pentru afaceri, ca proiectele mele apropiate in acest domeniu nu se vor materializa, ca sunt facut sa am o viata relativ normala, sa ma angajez, sa-mi iau o nevasta si sa traiesc o viata relativ banala. Mi-a mai spus ca finainciar am parte de castiguri punctiforme si tre sa trag de acei bani cat pot de mult, ca nimeni nu ma ajuta si ca o sa ma descurc singur. N-am crezut un cuvant din ce spunea acel om dar timpul a aplicat in moduri nebanuite cele spuse de el si inca nu-mi vine sa cred…

Dan Lee a scris

Există un microcosmos, universul nostru interior și un macrocosmos, universul în care trăim. Constelațiile zodiacale, nu sunt entități care ne afectează în mod direct, sunt simboluri care ne ajută să descifrăm misterele creației. Lumea este mult prea complexă pentru a fi cunatificată numai cu 12 zodii și cam 10-13 simboluri planetare. Sunt alte sute, mii de corpuri cerești și constelații care nu sunt luate îm calcul la realizarea astrogramei.

Ce trebuie să aveți în vedere este faptul că simbolurile astrologice sunt doar sugestii pentru interpretarea lumii și a evenimentelor nu lucruri bătute în cuie. Este foarte important și de când se află acest Ophiucus pe centura zodiacală, intrat odată cu modificarea înclinării axei pământului. Pentru că, dacă v-ați născut înainte de acest eveniment, nu vă privește acest fenomen.

Această gogoriță cu Ophiucus a fost băgată în presă și cu vreo 4-5 ani în urmă și acum o scot de la naftalină ca să mai facă puțin senzație și să tulbure mințile oamenilor inocenți. Faza e că de atunci horoscopurile au fost făcute ca și înainte de acest anunț și lumea a crezut în ele.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter