Nu piratați filmele!

Mie îmi place Jim Carrey. Nu am văzut niciun film cu el și să spun: uite bă, ce nașpa joacă. Din punctul meu de vedere, poate fi așezat foarte frumos lângă De Niro, Jack Nicholson sau Al Pacino.

Orice film, văzut la cinematograf nu se compară cu ce vezi acasă, indiferent de sistemul audio.Sunetul, imaginea, ce mai? Parcă ești în mijlocul acțiunii! Ăsta e unul din motivele pentru care mă duc la cinema. Alt motiv pentru care mă duc la cinema este că nu se găsesc decât versiuni CAM sau TS. Adică nu au o calitate excepțională a sunetului și/sau a imaginii. Ceea ce îți cam taie orice chef de vizionat…

Atunci când există alternativa HD și opțiunea de a scăpa de cocalarii ce „uită” telefoanele deschise, profit din plin de ea.

Revenind la Jimmy al nostru: ultimul lui film apărut, „Yes man” a apărut de câteva săptămâni, poate chiar o lună. La CityPlex în Constanța încă nu a apărut. Pe torrents apare versiune după versiune, una mai bună ca alta. Sunt destul de sigur că lansarea la cinema-ul din Constanța va coincide cu apariția unui DVD sau chiar a unui HD pe torrents. Și când văd un HD sau DVD pe torrents și sunt pus să aleg între a sta la căldurică, în pat, foarte comod și a mă deplasa până în centru, pe scaune nu foarte comode (că deh, am 2m, nu prea intră picioarele) între cocalari spărgători de semințe, ce crezi că o să aleg?

Exact! Că așa-i în filme!

11 Comentarii

stefan alexandru a scris

Prefer home cinema.

Caludra
Nu deranjez pe nici un nemultumit daca imi suna mobilul
Pot sa pun pauza daca am unele probleme de rezolvat
Pot sa mananc ce si cat vreau, daca la cinema esti limitat in a avea o galeata de popcorn si un suc nasol, acasa imi permit sa iau o pizza si alte balarii
Fara cocalari, ma rog aproape fara cocalari, am niste vecini tampiti care fac serate aproximativ de 3 ori pe saptamana, de la ora 9 pana la 6 dimineata, si ghici ce, ieri seara serata ! Azi dimineata, examen, ma simt „grozav” acum astept sa imi vina randul la verificat.

v3l0 a scris

Laptop ordinar de 15.4′, casti a4tech de 20 RON, si, functie de zi, napolitana de casa, alune, cola, pizza si muuuuulte-muuuuuuulteeee altele ma ajuta sa privesc linistit aXXo-urile preferate.
Visez la un PC/laptop care sa duca filmele HD, un ecran de 81-100cm, un sistem 5.1 instalat simetric si calibrat in mod automat de catre un receiver A/V de calitate.
Sistemul 5.1 neaparat cu certificare THX.
Costuri estimate?
SCUMP! (dincolo era mai ieftin)

Robert a scris

Eu nu o sa mai calc o vreme prin cinematografele din Bucuresti. Mai bine mai uit la film pe tv si tin laptopul pe cocalari.com, senzatia o sa fie identica cu cea din cinematograf.
Mai bine te muti in Bucuresti, traiesti pe muchie de cutit. Azi era sa dau cu capul de bara ca s-a aruncat unul in fata metroului la Dristor 1.

ody a scris

Trebuie sa ai cinematograf ca sa te duci …eu stau in rm sarat si este doar un cinematograf in tot orasu in care se difuzeaza „Sport Sangeros” ” Crime online” si alte porcarii care le da pe protv de secole…asa ca traiasca Torrentele!!!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter