Frigider nou sau nu?

Frigider nou sau nu? ©

Cum-necum, m-am pricopsit cu Electrolux în toată casa și, implicit în bucătărie. Și nu de ieri de azi, cred că s-au făcut zece ani de la prima achiziție, frigiderul.

Eh, lucrurile stau cam așa: la trei ani după ce au apărut punctele alea de rugină, au rămas doar puncte. Nu s-a umflat vopseaua, nu nimic, doar câteva puncte ici-colo și cam atât. Am curățat eu cum m-am priceput, se pare că e ok.

Problema e alta: garniturile au început să cedeze. Garnitura de la congelator, cel puțin, tocmai s-a rupt. Garnitura de la frigider (aia mare), chiar dacă nu e ruptă, nu prea mai ține. Și acum sunt într-o dilemă majoră despre cum ar trebui să procedez mai departe.

Costruile sunt după cum urmează: Garnitura de la congelator (aia mică) e 200 lei. Garnitura de frigider (aia mare) e vreo 300 lei.

Având în vedere că aparatul are zece ani (dacă nu cumva mai bine de atât!), merită să dau 25-50% din prețul unuia nou pe garnituri? Eu, pentru că-s zgârcit, am ales să schimb doar garnitura mică, vedem cum se comportă. Tu ce ai fi făcut?

4 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter