Au apărut primele teste cu M1

Au apărut primele teste cu M1

Iar rezultatele sunt.. destul de impresionante.

Arată destul de bine pe hârtie, dar nu pot să ignor faptul că vorbim despre vloggeri plătiți să … le placă produsele, dar tare mi-e că până la sfârșitul anului fac comandă de un Air. Aștept să văd la ce preț ajunge la noi, că în restul Europei costă ~8000 lei full on.

Ce este mai impresionant este că diferențele dintre Pro și Air au devenit foarte mici în termeni de performanță, diferențele stând mai mult în… răcire.

Vedem.

9 Comentarii

Claudiu a scris

@Marius: Toți au declarat că Apple nu plătește, inclusiv Dave Lee și Marques. Nu aveau de ce să mintă, mai ales că au spus că sunt alte firme care plătesc pentru review-uri.

Linus? Ar trebui să-i vezi ultimul video despre M1, omul e pararel rău de tot, majoritatea au râs de el.

Pe Twitter toată lumea laudă M1, cu dovezi, bineînțeles. :)

dam167 a scris

Respectivii sunt obligați de lege să spună dacă au fost plătiți, iar Apple se pare că nu plătește nimic, doar trimite produse pentru review. Cică nici la evenimentele oficiale nu plătesc nimic, doar trimit invitații, în timp ce restul plătesc cam întreaga delegație. Dar da, cei ce primesc produse pentru review cam trebuie să fie fani Apple, pe lângă multe alte criterii.

Linus are reacții puerile la lansări de produse Apple, dar review-urile lui sunt surprinzător de corecte și destul de rar are critici vehemente. Cumva la început se vede imboldul ăla al utilizatorului de PC care caută specs, dar la reveiw se vede că nu e deloc superficial.

Spunea cineva pe facebook că prețul pentru modelul cu 16GB de ram ajunge pe la 9000 de lei în Germania, pe la 8 mii ar fi varianta de bază.

Diferențele dintre Air și Pro nu sunt mici: ai touch bar, baterie mai mare, prformanță semnificativ mai bună pentru sarcini susținute, ecran mai luminos, sunet mai bun, mai exact detaliile care interesează pe cei ce se uită la modele cu „Pro” în nume.

dam167 a scris

@Ionut Popa: e alegerea ta ce sistem preferi/eviți, dar încearcă și tu să înțelegi problemele ridicate înainte să fii împotriva cuiva. Articolul ăla se referă la un fel de certificat pe care îl cer aplicațiile, dar numai dacă ești conectat la internet. E(ra) o măsură de siguranță cu o implementare… nu prea fericită. În general se recomandă un VPN dacă nu vrei să ți se intercepteze traficul și e o probabilitate mai mare să-ți culeagă cineva datele fără ai vreo treabă cu serverele Apple.

Dacă tai la windows tot ce ține de telemetrie nu mai ai nici ceas. A, și tai cu vreun utilitar descărcat de undeva de pe internet, presupunând că ai nimerit butonul de download care trebuie și n-ai luat și altceva; că nu-i chiar un repo de Linux toată treaba aia. În rest, te spionează deja producătorii de PC-uri (parcă HP au fost ultimii prinși), că ăia n-au implementat vreun T2 sau ceva care să ajute cu securitatea datelor. Dacă crezi că PC-ul nu e al nostru, stai să vezi la software ce fain e când peste niște ani nu mai poți folosi un software doar pentru că există altul nou (mult mai scump, dar astea sunt detalii).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter