WPBakery e de vânzare?

WPBakery e de vânzare?

A apărut un anunț zilele trecute – dar a cam dispărut – cum că e un plugin la vânzare la doar $2 mil. Specialiștii au concluzionat că ar putea fi vorba de WP Bakery, care în ultimii ani a trecut prin câteva decizii… neinspirate.

Dacă este vorba de ăla, sper să-l cumpere cineva și să-l șteargă de pe internet. Este un cancer, greu de folosit, greu de extins, cu o istorie lungă de găuri de securitate.

Visual Composer/WPBakery a fost unul dintre primele pluginuri vizuale ce-ți permiteau să editezi o pagină de WP în mod… vizual. Coroborat cu faptul că a început să fie inclus masiv pe Theme Forest, great success.

Eh, problema e că avantajul de a fi primul pică în fața concurenților ca Elementor, Divi sau chiar… Gutenberg. Atât din punct de vedere al experienței utilizatorului cât și din punctul de vedere al dezvoltatorilor, al feature-urilor și a tot ce se poate.

Nu m-ar mira dacă s-ar vinde, dar… m-ar mira să înceapă să crească la „gloria” de altă dată. Vedem…

Un Comentariu

Mălin a scris

Visual Composer a făcut posibil ca WordPress să fie altceva decât blog și asta înainte ca editoarele vizuale să fie cul.
Din punctul meu de vedere ca funcționalitate WPBakery e încă cu mult peste Elementor și nu e așa mizerabil la migrări și upgrade-uri precum e Elementor. Despre calitatea și viteza backend editor comparativ cu Elementor nici n-are rost să vorbim pentru că nu putem compara.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter