Care este scopul termometrelor din magazine?

Care este scopul termometrelor din magazine? ©

Se face cam jumătate de an de când cerberii magazinelor stau cu termometrul pe frunțile și antebrațele dacilor liberi la intrarea în paradisul plin de potol.

După doar o lună de luat temperaturi, oamenii erau plictisiți; la o adică a lua temperatura unuia care vine de la 40°C era la fel de util ca maneta de semnalizare de la BMW-uri. Dar hei, dacă partidul vrea, noi facem!

Așa, a trecut vreo jumătate de an de când se practică treaba asta. În toate magazinele în care am intrat în ultima vreme – puține – paznicii stăteau cu termometrele în brațe, cu o față înfrântă. Nu am mai fost scanat de … hă hăăăă…. Am și uitat de când.

Întrebarea mea vine acum: oare în jumătatea asta de an de termoscanare a fost găsit un om care avea temperatura în afara graficului? Dacă da, ce s-a întâmplat cu el?

5 Comentarii

Ionut a scris

Mie intr-un Kaufland mi s-a gasit temperatura mare, eram in trecere in alt oras, drum, condus, caldura, m-a rugat paznicul sa ma duc sa ma racoresc la baie si pe urma dupa ce am fost masurat din nou, am fost in parametrii cu temperatura.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter