Temă de gândire: trending

Temă de gândire: trending ©

Când mai ești revoltat de ăla care se bagă în fața ta sau de ăla fără mască sau de ăla care aruncă gunoaie pe jos sau, pe scurt, de ăla, îți recomand să faci un mic exercițiu: aruncă-ți un ochi pe Trending la Youtube

La sfârșit de 2020 lucrurile arată așa

Dani Mocanu, Tzanca Uraganu cu Narcisa, Tzanca Uraganu cu Alex Velea, Chelutu feat. Dorian Popa, Florin Salam, Reea, tina șiiii… Tzanca Uraganu (i guess he’s taking the world by storm hehe).

Milioane de vizualizări în 4 zile.

Nu-ți imagina că oamenii care i-au pus pe ăștia în trending sunt genul discută Kant în timpul liber, la un ceai cu lapte.

Nu, sunt fix ăia din primul paragraf.

5 Comentarii

dam167 a scris

În mod normal intelectualii îi educă pe restul, așa că mie nu-mi place shaming-ul ăsta. În ultimii 10-15 ani autoproclamații inteligenți ai internetului românesc nu numai că s-au dovedit aroganți, dar n-aveau cunoștințe solide la purtător. Degeaba te loveai de ăia care discută Kant dacă respectivii erau înguști la minte și se elogiau pe ei înșiși în timp ce-i făceau proști pe restul. Așa am învățat să mă feresc de ăia care se cred inteligenți și/sau culți pentru că sunt obositori și vezi repede că nu e mare lucru în spatele aroganței.

Iei prea în serios trending-ul ăla care înseamnă de fapt mai puțin decât pare. Aș prefera oricând o discuție sinceră cu unul care-l are pe Cheluțu în playlist dar care nu încearcă să pară ce nu e, decât cu unul care se consideră inteligent și peste medie, dar care nu știe de ce plouă afară.

PS: Poți comanda pentru doamna MacBook Air cu M1 și 16 GB Ram (8000 lei cu 512 GB).

Ionuț Staicu a scris

@dam167: Începem cu macul, că-i mai scurt: la noumax durează 4-6 săptămâni, la istyle tot pe acolo :) Pe stoc nu l-am găsit nicăieri; zilele astea fac comandă.

La nivel teoretic da, ai dreptate: preferi o discuție cu substanță cu cineva indiferent de preferințele muzicale (sau de orice alt fel). Doar că la nivel practic anumite genuri muzicale vin cu un anumit… pattern de gândire și/sau comportament.

dam167 a scris

@Ionuț Staicu: Pe stoc n-ai cum să găsești, pentru că produsele configurabile nu stau în stocuri. Dacă cumva îl vezi undeva pe stoc, sunt toate șansele să iei țeapă – au pățit-o unii cu QuickMobile, pe site scrie 16, laptopul avea 8. Doar ăștia autorizați (iStyle, Noumax etc.) pot comanda de-alea configurabile, restul vând doar modele de bază.

Andrei a scris

Fac si eu exercitiul asta sa ma uit in trending din cand in cand, e la fel de multi ani de zile. Dar ma gandesc ca oamenii care asculta/urmaresc alte chestii nu le urmaresc neaparat pe Youtube. Plus ca in trending poate ajunge doar content nou, nu vei avea niciodata Mozart sau Bach acolo…
Apoi contentul mai de calitate este de obicei pe o nisa unde cateva zeci de mii de vizualizari, poate sute de mii sunt greu de atins.
Practic procesul e de asa natura ca nu poate ajunge altceva in trending decat melodii noi sau ceva foarte socant/amuzant petrecut de curand, ceea ce nu prea are cum sa se intample cu contentul mai cult.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter