Vodafone sunt speciali (rant)

Vodafone sunt speciali (rant)

Iar m-au sunat să-mi facă o ofertă excepțională. Le-am zis că nu am nevoie, vreau doar să plătesc mai puțin. Și mi-au făcut o ofertă: 7€. În loc de 7.50€ cât plătesc acum. Înseamnă o lună moca/an. E bine? E rău?

Dau să intru pe my vodafone. Certificate expirate (nu e prima dată când mi se întâmplă să intru în contul vodafone și să dau de asta).

Câteva ore mai târziu se rezolvă. Intru în cont să vă ce abonament am oare eu? E ascuns printr-un meniu de zici că au mutat *222 online. Nu e pe prima pagina imediat ce te autentifici, nu. Faci 4 click-uri aiurea să afli informația asta.

În ofertă, în cost control, peste tot, unitatea de măsură este cea mai mare posibilă pentru valoarea respectivă. E.g.:

Mai ai 441 MB din 500 MB Internet pe mobil
Mai ai 5.00 GB din 5.00 GB Opt Internet pe mobil

Eh, cum apare pe factură? ÎN KILOBYTES! Tarifarea se face la ce? La MB? La GB? Nu contează, noi punem pe factură în KB.

Optiune Internet pe mobil 5242880 KB


Extra rant: ING a băgat porcărie extra la plata cu cardul, de parcă ar vrea să descurajeze plățile online, nu alta! Cică e o directivă europeană și na, se conformează. Nu contează că ei îți permit doar o parolă de CINCI NUMERE.

2 Comentarii

Sorin a scris

ING sunt speciali de ceva timp – https://soin.ro/b131
Bazarul care aparea dupa ce te autentificai si ocupa aproape tot ecranul,
parola asta de 5 caractere, autentificarea din browser care niciodata nu tine minte browser-ul, Maria (m-am trezit acum vreo 2 saptamani spunandu-i unui alt IVR ca e mai prost ca Maria, ceea ce mi s-a parut jignirea suprema pentru un “robot”) care mereu mintea ca data viitoare nu va mai trebui sa raspunzi la intrebarile de securitate, faptul ca trebuie sa jonglezi cu autentificarile daca ai si cont personal si de business, faptul ca daca in aplicatia de mobil esti autentificat cu contul de PF si faci o plata de pe calculator cu cardul de PJ vei confirma plata din app-ul logat cu PF (ma rog, e facil, dar cred ca e bug, chiar nu-i vad sa faca ei asa feature obscur), faptul ca nu poti avea acces si la contul de PF si la PJ cu aceeasi autentificare decat cu token (care e o chestie in plus care costa si pe care trebuia sa o ai fizic cu tine, altfel ciu-ciu, si care nici nu mai e disponibila).

Cica lucreaza la alt app, ING Business care ar trebui sa mai rezolve din probleme. Ei zic ca in prima parte a anului va fi gata.

Zic ca sunt speciali pentru ca sunt aproape OK, dar parca insista sa nu faca totul OK pana la capat.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter