Sunt fotograf!

Sau mai bine spus fotograf wanna be. În urma concursului câștigat la ebu.ro, premiul ales a fost o cameră Nikon D40 și un obiectiv 55-200. Chiar dacă regulamentul concursului spunea clar și răspicat că pot alege doar un singur produs, băieții de la ebu.ro au fost foarte amabili și m-au lăsat să aleg două (și să plătesc o mică diferență).

Iată câteva poze făcute cu obiectivul stock (18-55) deoarece „ăl mare” a ajuns abia ieri (am fost nehotărât :D ) și n-am apucat să mă joc prea mult cu el, mai ales că a cam… plouat ieri :( :

8 Comentarii

v3l0 a scris

Asa am patit si eu cand mi-am luat camera dar nu aveam iesiri…facusem vedeta blocul de vis-a-vis.
Poza 4, daca aveai si filtrul UV, mai asteptai un pic sa iasa si soarele din norul ala si trageai inca o poza misto, iar daca mai aveai un tip de filtru (polarizator parca, da nu-s sigur) puteai sa prinzi in poza razele soarelui, ceea ce-i prea frumos.
Imi place ca apar frumos culorile, cel putin pt ochiul meu.
Desi se spune ca Canonul meu (S2 IS) trage culorile naturale daca nu umbli la setari, am impresia ca le forteaza un pic fata de Nikonul tau. Oricum, nu cum forteaza Sony.
Poti folosi esnips.com pt a stoca fotografiile intregi, ti se ofera 5Gb moca, foldere private si publice, dar nu ti se ofera link la thumbnail, ci doar link catre poza.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter