Acțiuni?

Acțiuni? ©

Nu știu daca sunt eu paranoic sau planetele s-au aliniat într-o coincidență cosmică hilară, dar am observat că au apărut multe articole despre investiții, fonduri, burse, chestii.

Cam în toată bula mea: pe forum, pe blogurile urmărite de mine (în română DAR ȘI în engleză), pe reddit chiar și pe cel mai vizitat blog din România!

Nu zic de FB sau Youtube, pentru că astea sunt clar influențate de link-urile vizitate, dar restul? Care să fie șmecheria? Coincidență? Brusc au devenit toți lupi de Wall Street?

Altceva?

4 Comentarii

Andrei a scris

Siteurile alea trebuie să crească cumva. Bursa e păcănelele telectualului, că a văzut el un film, la fel cum se uită unii la rounders și joacă poker la niște limite pe care nu și le permit nici dpvd al bankrollului nici al skillului.

laurentiu a scris

Si eu urmaresc un grup pe fb, nu sunt activ dar am observat ca se recomanda:
– investeste in tine. Poate fi de bine, poate fi de rau, depinde in ce domeniu. Cu cat studiezi mai mult cu atat sunt mai complicate deciziile.
– investeste pe termen lung, minim 10-20 de ani. In 10-20 de ani cine stie ce se poate intampla si peste noapte sa ma trezesc cu banii pierduti. Am impresia ca toti considera ca o investitie pe termen lung asigura un profit garantat.

Apoi, cine are actiuni de vandut, sunt sigur ca vor recomanda sa faci o investitie, cu cat mai multe investitii cu atat persoana are sanse sa vanda mai rapid portofoliul.

Alex a scris

Saiturile și aplicațiile care intermediază tranzacționarea de acțiuni și crypto fac bani din comisioane, indiferent că tu cîștigi sau pierzi bani.

Acuma cu pandemia, tiparnițele de bani ale țărilor fac brrr, foarte multă lume rulează inflație ca să acopere îndatorarea națională. Brusc există monedă pe piață, chiar dacă obiectiv vorbind o parte din oameni au … sărăcit. Cine n-a sărăcit, a devenit prin comparație mai înstărit. Fix cum ai remarcat și tu, dacă nu mai mergi în oraș și nu mai mergi zilnic la muncă, se mai fac și niște economii.

Să nu uităm că pe fondul inflației la monedele naționale, pe crypto sunt fluctuații destul de notabile, a se vedea cît a sărit Bitcoin de la o săptămînă la alta.

Pe scurt – este un moment foarte interesant din punct de vedere al pariurilor financiare. Intermediarii văd asta, și bagă bani în reclamă. Iar aceia care au făcut bani, desigur că ajută și ei să se vîndă ideea mai departe.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter