Electrocasnice de care nu știi că ai nevoie: uscător de rufe

Electrocasnice de care nu știi că ai nevoie: uscător de rufe

Da, e mare, practic ai spațiul ocupat de două mașini de spălat. Din fericire însă, îl poți pune peste mașina de spălat cu tot felul de dispozitive. (care „dispozitive” sunt niște bucăți de plastic overpriced, dar asta e o altă poveste).

În fine, am schimbat anul trecut mașina de spălat, am luat și uscător, că mă bătea nevasta la cap că ea nu mai poate usca pe balcon am decis că trebuie.

Băi băiatule, știi cum e? Grozav! Le scot din mașină, le arunc direct în uscător. După două ore de învârteală, hainele ies gata de pus în dulap (sau de îmbrăcat), pufoase, fără scame. Este absolut senzațional.

Îmi făceam griji de consumul de electricitate, că o să crească nețărmurit, dar de unde, mai puțin de 50kw în plus (față de aceeași perioadă a anilor trecuți), în condițiile în care a fost folosit aproape zilnic.

A fost o investiție bună.

În altă ordine de idei: până acum câteva luni, nevasta era convinsă că mașina de spălat vase este o fiță, că nu spală bine, că minuni. Am convins-o, urmează să luăm și d’asta.

10 Comentarii

Dan a scris

Legat de dispozitivele din plastic pe post de adaptor intre masina de spalat si uscat haine m-am mirat cand am vazut ca cer si 300 de lei pe asa ceva.
Asa ca am facut o “românească”: am luat din dedeman un preș greu de cauciuc de pus sub masina de spalat (ceva antiderapant) cu 50 lei si o chinga cu 15 lei.

Silviu a scris

@Mălin: Mașinile de spălat cu uscător nu au filtru de scame, au rezistența pe uscare (consum 2-3000w), uscarea durează mai mult; uscătorul separat are filtru, și pompa de căldură (consum 500w). Din diferența de consum, in 10 ani ai uscătorul gratis. Daca le suprapui, diferența de spatiu nu e o problemă.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter