Dragă eMag, angajăm și noi oameni capabili?

Dragă eMag, angajăm și noi oameni capabili?

Mă sună cineva de la eMag azi, să mă întrebe cât de mulțumit sunt de Genius; și au făcut asta printr-un chestionar. Iar faza e următoarea: sunt mulțumit de Genius, nu sunt mulțumit de geniile care au conceput întrebările din chestionar.

Adică OK, să zicem că nu aveau de unde să știe „de unde am aflat de Genius” (reclama pe site a fost atât de agasantă încât am cedat, la fel ca la Youtube). Dar restul? Serios, restul de întrebări?

  • „Comandați mai des de când aveți Genius” – gee, nu știu, ai putea să te uiți pe ultimele ~15 comenzi făcute în ultimele trei săptămâni, le compari cu cele 10 comenzi de anul trecut și pac, ai răspunsul;
  • „Ați folosit vreodată easybox?” – la fel ca mai sus, ne uităm la comenzile făcute în utlima vreme? Easybox care este folosit (aproape) exclusiv de vreo doi ani. Același easybox, să ne fie clar.
  • „Ce părere aveți de transportul gratuit prin curier la > 100 lei?” – Nici o părere, easybox? Hello?

Și încă vreo patru-cinci întrebări în aceeași notă.

Acum nu știu care este scopul acestor întrebări. Nu au oameni capabili să citească niște analitice? Vor să stabilească nivelul de awareness al clienților? Altceva?

2 Comentarii

Mălin a scris

Politica eMag ca a multor altor magazine mari de altfel e să plătească cât mai puțini bani angajaților și cât mai mult managerilor. Politica ăstora e cantitate versus calitate. Ce vrei mai mult? Nu pot să-ți vândă cel mai ieftin de pe piață și să-ți ofere serviciu de rege. Pentru aia plătești minim dublu, iar faza cu tentativa asta de clonă de Prime se bazează fix pe conceptul ăsta. Serviciul adițional e pentru ăia mai săraci care nu vor să plătească costurile normale…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter