Farmacii offline

Adică d’alea clasice. Magazine de pastile, cum s-ar spune.

În zona defavorizată în care stau eu, avem vreo patru farmacii. Una lângă alta, la o distanță de maxim 50m una de alta. Dacă extindem puțin raza, avem ȘASE farmacii pe o rază de 150-200m. Problema este alta. Duminică la ora 6PM (aka 18:00) poți să crăpi că nu găsești o farmacie deschisă. Adică nu e niciuna non stop, pentru că patronii de farmacii au considerat că e mai bine să aibă concurență la vândut aspirine în toiul zilei decât la vândut calmante și alte chestii urgente (cum ar fi prezervative, că nici d-astea n-ai de unde să-ți iei!) la miezul nopții.

Înțelegem, spitalele sunt „de stat”. Dar farmaciile? E chiar așa greu să angajezi un om căruia să-i dai cu 200 lei mai mult și să-l ții și noaptea?

24 de Comentarii

julie a scris

parerea mea e ca prezervativele sunt o conspiratie a pudicilor,mamelor, calugaritelor si prietenelor geloase si virgine…sa innabuse din fasa orice pornire sexuala. think about it: cumparatul prezervativelor, pentru 99% din barbati e o chestie penibila ( da clar…acu o sa zica vitejii ca nu schimba nuante de la roz la bleu si nu se apleaca mai mai sa intre cu totul pe ferestruta aia si soptesc „o cutie de durex, va rog”), apoi pana il pui…e intuneric, nu se rupe ambalajul, nu gasesti partea corecta…ihi…haha…neindemanare…trece jumate din chef…va spun eu…protection my ass

Bogdan Valentin a scris

Acum, serios.. Eu m-am dus de doua ori la farmacie la ora 5 sa cumpar Ketonal ca nu mai puteam sa dorm de masea.
E naspa ca nu sunt mai multe farmacii non-stop. Eu am noroc ca aici la far e una. E un buton de sonerie la intrare, asa ca farmacista poate sa doarma, dar cand o suni, vine.. mai adormita, mai ciufulita, in orice caz.. „te rezolva”

Florin a scris

să-i dai cu 200 lei mai mult și să-l ții și noaptea

nu cred ca vrea cineva sa munceasca si noaptea pentru atatia bani. si daca ar vrea, oricum patronul nu-si scoate „cheltuielile cu salariul” plus „cheltuielile de intretinere” pe o luna calendaristica.
p.s.:ar trebui sa vanda multe prezervative

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter