ASOT

ASOT

La începutul anilor 2000 ascultam muzică electronică pe di.fm. Calitatea audio era OK, muzica era și ea OK, deci eram mulțumit. Cum internetul încă nu era chiar excelent (singura diferență dintre dial-up și ce aveam eu era doar că eram conectat non-stop), mai lăsam și peste noapte unul-doi torrenți cu ceva muzică. Să fie.

Și la un moment dat, am găsit Armin van Buuren – ASOT. Cred că după episodul 100 l-am descoperit, că deja era 2003-2004. Nu știu exact ce, dar mi-a plăcut foarte mult. Probabil combinația dintre piesele mixate, probabil altceva. Cert este că mi-a plăcut. Și de acolo i-am mai descoperit și pe alții.

Doar că trance-ul este genul de muzică – pentru mine cel puțin – pe care pot să o ascult dar… cu limită. O zi, două, o săptămână. Dar după … parcă începe creierul să o ia razna de la atâta bumpți-bumpți.

Armin, după 20 de ani, mixează tot aceeași muzică. Și am așa o bănuială că nu face asta doar alea 2-3h/săptămână pentru emisiune ci… un pic mai mult.

Și nu pot să nu mă minunez de atâta pasiune: oricât de mult îți place ce faci… parcă ai vrea să mai variezi din când în când. Mie îmi place PHP, îmi place (oarecum) chiar și Javascript – întotdeauna mi-au plăcut – dar, cu toate astea, periodic, încerc să mai iau câte o pauză de la ele. Ba puțin Python, ba puțin linux, ba una, ba alta.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter