Cea mai tare (ne)păcăleală de 1 aprilie

Cea mai tare (ne)păcăleală de 1 aprilie

Sunt un fel de Grinch al păcălelilor, un anti-loki, dacă vrei, deci nu-mi plac toate glumele scremute, că vai, uite ce amuzanți suntem noi. Fuck it, azi tot ce am citit am citit cu foarte mare îndoială; am trecut prin câteva newslettere in inbox și verificam data articolelor, să mă asigur că nu-s țepe.

Până acum, de departe, cea mai mare ne-păcăleală vine de la Free Software Foundation (FSF), care l-a reprimit pe Stallman în consiliu. Stallman fiind un fel de Piticu (prinzi povestea aici): sigur a făcut ea ceva, dar mai cu minori, așa. Povestea cu Stallman e mai… complicată: a fost dat afară și-a dat demisia în 2019 după ce a scăpat o perlă de genul „și ei i-a plăcut” (plus Wiki :

remarks he made regarding a 17-year old victim of sex trafficker Jeffrey Epstein, characterizing her as seeming “entirely willing.”

sursa

People began digging into Stallman’s past writings and found other controversial comments. „I think that everyone age 14 or above ought to take part in sex, though not indiscriminately,”

sursa

Și e interesant, că FSF a pierdut orice fonduri/donații venite de la companii mari: Red Hat, Mozilla.

Sunt curios cum se vor desfășura lucrurile de acum înainte.

Un Comentariu

Mălin a scris

Problema lui Stallman e că s-a băgat în cloaca cancel-culture a stângii care s-a apucat să-i analizeze semantic fiecare căcat pe care l-a scris.
Mai aveau puțin și găseau „referințe de Epstein” și in codul pe care l-a scris Stallman pentru că practic grupurile astea de stânga au așa un fel de departament de anihilare ideologică ce aplică un reductio-ad-Pedofilie sau reductio-ad-misoginie la orice căcat.
Puritanii ideologici nu sunt capabili de altceva decât să râcăie gunoiul până găsesc ei ceva cu care să te distrugă.
In other news e și normal că l-au reprimit pentru că ne net superior din punct de vedere intelectual comparativ cu leprele ce s-au zbătut să-i ia locul.
Cât despre RH și Mozilla, I lol’d. Puritanii de la RH au uitat de mizeria pe care au făcut-o cu CentOS, iar Mozilla uită că stă capră pentru Google.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter