Paiele de hârtie sunt o porcărie!

Paiele de hârtie sunt o porcărie! ©

Hai să fiu eu ăla care o arde anti-eco, poate vine Greta peste mine și-mi dă patru foci peste bot pentru impertinență: paiele de hârtie sunt o porcărie. Nu neapărat ca idee, că presupun că e o idee bună să reducem plasticul din natură.

Îmi imaginez o ședință KFC sau McDonalds unde se ridică unul și zice „boss, ce material din lume merge cel mai bine cu lichidele? Știu! HÂRTIA!!!!”. Și au folosit hârtie pentru fucking paie! Doar că ghici ce? Hârtia aia are două probleme majore: în primul rând, are gust (un gust oribil, aș putea adăuga). În al doilea rând, știi ce face hârtia când dă de lichide? Exact, se face terci! Mi-am luat un shake azi, aproape ciocolată. Până am băgat paiul, până a ajuns la o consistență băubilă, ce crezi că s-a întâmplat cu paiul?

Dincolo de paie: mi se pare mie sau shake-ul de la McDonalds a devenit o porcărie? Nu am mai luat de ani de zile, dar mi-l aduceam aminte foarte smooth. Am fost dezamăgit să-l simt mai mult ca o înghețată proastă.

7 Comentarii

Ionuț Staicu a scris

@Mădălin: Sau, de ce nu, de sticlă, nu?

Hai mă, că este stupid.

Cum poate fi igienic un pai de metal (sau de sticlă)? Cum îl speli bine? Cum îl usuci bine, să nu mucegăiască de pe o zi pe alta?

Sau, de ce nu, cazuri de genul:

That said, metal straws must be used safely, otherwise they can pose significant health risks. Take for example the real and tragic case of Elena Struthers-Gardner, a 60 year-old woman from the United Kingdom who recently died after being impaled by her metal straw. Ms. Struthers-Gardner fell forward onto a mason jar with a ten inch metal straw through the lid, which pierced her eye and went into her brain. This recent tragic event has emphasized the need for awareness as countries around the world quickly move to phase out plastic straws completely, including Canada.
sursa

Îți dai seama cât de stupid este dacă avem nevoie de instrucțiuni de utilizare pentru UN PAI? Și nu ar fi o problemă dacă nu ar fi reguli tâmpite! Nu folosi cu capac sau sticlă sau când mergi.

Practic poți folosi paie de metal doar dacă ești acasă.

Great success!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter