Android testează înregistrarea apelurilor?

Android testează înregistrarea apelurilor?

În ciuda faptului că Android – ca sistem de operare – primește actualizări doar doi ani, restul aplicațiilor primesc în continuare actualizări. Inclusiv aplicația de telefon care de câteva zile a primit o funcționalitate interesantă:

Poți înregistra apelurile! La fiecare pornire/oprire a înregistrării spune un „start recording” (respectiv „stop recording”) foarte repede, dacă nu ești atent nu înțelegi mare lucru (notificarea asta este obligatorie, din moment ce este interzis să înregistrezi fără acordul interlocutorului).

Aveam funcționalitatea asta pe symbian, în 2003. E bine că vine și Android din urmă, ce să zic…

9 Comentarii

Cosmin a scris

@Ionut Popa: Folosesc iPhone 12 Pro Max ca telefon principal și am un Samsung Note 10 ca telefon secundar și da, cel puțin eu, nu am nevoie de acestă funcție. Cine își cumpără un iPhone, nu-l cumpără doar pentru o funcție anume, cum se cumpără pe Android.

Și acum râd cu fundul de cei care cumpără telefoane Xiaomi & Huawei.

Alex a scris

În Android era posibil să înregistrezi apeluri prin aplicații terțe. Acum vreun an, sau doi, au schimbat API-urile încît să nu mai fie posibil, bazat pe ceva argumente penibile despre „security” șamd. Vezi-Doamne, dacă cumva e ilegal la tine în țară să înregistrezi, și te folosești de un telefon cu Android ca să faci asta?

Eu în locul tău aș căuta cum de poate acea aplicație să înregistreze, exploatează ceva breșă, sau mai nou s-au relaxat cei de la Android?

Ionuț Staicu a scris

@Alex: Tocmai aia e șmecheria, că nu am instalat nimic de genul ăsta în telefon. Plus: nu am instalat nimic nou în ultimele luni (iar oricum ce am instalat pe telefon nu are nici măcar vag legătură cu așa ceva), ceea ce mă face să cred că este, totuși, o chestie de la android.

@Mădălin: are >2 ani, nu mai primește update-uri de la nokia.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter