Albul se murdărește mai repede?

În timpul lenevirii de dimineață (uneori, după ce mă trezesc stau vreo juma’ de oră să contemplez tavanul), mă gândeam la cât de ciudați sunteți voi, oamenii ( :w00t: ), în gândire. Și toți spuneți că nu vă pasă de ce zice lumea, că părerea voastră e cea care contează și alte căcaturi d-astea pseudo-motivaționale.

Și ca să înțelegi despre ce vorbesc… Sunt convins că cel puțin o dată ai fost pus în situația de a purta haine albe. De fiecare dată ai încercat diverse „trucuri” să nu le murdărești: ba nu te așezai pe scaun, ba aveai grijă să nu atingi ușa, ba mai știu eu ce. Pe scurt, tot felul de prostii pe care nu le-ai fi făcut dacă aveai haine „normale” (colorate sau de o culoare mai închisă).

Hai să-ți spun un secret, ție, celui ce nu-i pasă de ce zice lumea: hainele albe se murdăresc la fel de ușor ca cele ne-albe! Atât doar că la cele albe se vede. Dar tu nu vrei să te murdărești nu pentru că te vei simți murdar ci pentru că te vor judeca cei din jur! Eh? Nu-i așa că ești ipocrit? :w00t:

Data viitoare îți voi arăta că ești un emo depresiv părăsit de toți prietenii aflat în pragul sinuciderii :drac:

8 Comentarii

Despina a scris

Tot așa s-a descoperit și focul. Stătea unu și contempla tavanul, în cazul lui cerul cu stele sau soarele, nu știu, n-am fost acolo și și-a zis „Hmmm….ce-ar fi să frec eu doo pietre și să văd ce se întâmpla!”
Da, n-are legătură cu postul, da’ mi-a plăcut ideea de a contempla tavanul :w00t:

Despina a scris

Despina, recunoaste ca ai lasat comentariul ala doar ca sa mai ai un link spre blog!

Evident că d-asta am lăsat comentariul :| Dacă domnul Staicu a binevoit să scoată chestia aia, catfish cică se numește, care îmi aducea o grămadă se vizite :D ,trebuia să fac ceva în sensul ăsta :w00t:

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter