Niște tastaturi interesante

Niște tastaturi interesante

Una dintre tastaturile ce mi-ar fi plăcut să le încerc este DataHand. O abominație care pare desprinsă din Matrix decât ceva ce ai avea pe birou. Cu toate astea, dacă stai să te gândești un pic, are mai mult sens să-ți miști degetele doar câte 5mm în orice direcție pentru orice simbol comparativ cu „împușcatul” literelor pe tastaturi normale cu 87+ taste.

Acum, poate că ea ar fi avut succes, dar erau scumpe, aveau o garanție foarte scurtă (foarte scurtă, vreo 2-3 luni) și erau de o calitate cel puțin îndoielnică, utilizatorii folosind constant garanția aia scurtă. Ei bine, n-a fost să fie.

De curând, niște unii au scos altă abominație: CharaChorder. Din ce înțeleg, funcționează pe același principiu, DAR mai are și un bonus: vine cu un driver (cred?) pentru un soi de stenografie! Mi se pare cam piperat prețul ($250 + transport + taxe) pentru o tastatură ce nu aș putea-o înapoia dacă nu îmi place, deci momentan zic pas. Au și varianta „normală” pe Kickstarter, doar cu funcția de stenografie, dar…. parcă nu e la fel de impresionantă, nu?

Și, în sfârșit, mai este și varianta DIY! Un nene a făcut un prototip foarte interesant.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter