Ceva bun, să vă meargă bine săptămâna

Ceva bun, să vă meargă bine săptămâna

Îmi pare rău că nu mai e OTV/DDTV, că aveau emisiuni bune. Oare oamenii veneau cu substanțele de acasă sau erau serviți în platou? E din 2007 filmarea, deci e posibil ca unele lucruri să fie… outdated. M-am uitat puțin pe sărite, dar este material serios, solid, nu vă plictisiți!

Transcrieri după video, nu am adăugat nimic:

  • Voi știți de ce s-au inventat pagerele în anii ’90? Pentru că dacă se scoteau întâi telefoanele nu se mai vindeau pagerele!
  • Cu 2012: e vorba de o schimbare de vibratii. Există puncte în univers care emană… vibrații. Deci energia înseamnă vibrație, vibrația înseamnă informație. Și așa se spune, așa au fost scrieri, spun extratereștrii că: cei cu vibrații joase (răutatea unui om) nu vor trece de acest prag, iar cei cu vibrații înalte vor putea, bine-mersi… Și până atunci se produc deja schimbări: se vorbește de oamenii de cristal… în fine. M-am uitat pe lista aia și am zis: ce fac acum, devin om de cristal? Aia înseamnă oboseală, timpul nu-ți mai ajunge, pentru că în 2012 se zice că timpul efectiv va fi zero.
  • Actualul Univers a fost format în alt univers. Pentru că ce se întâmplă: există găuri albe, găuri negre, da? Acele găuri sunt supape de schimb de energie între universuri: universul nostru și, să zicem, universul paralel. E vorba de energie, înseamnă plus și minus, nu e vorba că ăia nu se văd și noi ne vedem.

Bonus: dacă mai aveți capacitate mentală să duceți informații serioase, uitați aici un interviu cu un adept al Pământului plat. De aici am aflat că există mai multe teorii ale Pământului plat dar și că adepților acestor teorii li se pare absurd că Pământul este cărat în spate de o țestoasă.

Un Comentariu

dam167 a scris

Chestia cu vibrația și energia nu e deloc nouă, sunt doar formulări noi. Un concept (model, dacă vrei) mai cunoscut e religia cu zei, rugăciuni și un stil de viață impus, toate menite să te facă mai bun și mai… spiritual. Pune o zeitate în locul exatrareștrilor în context și ai obținut cam același lucru, o entitate care te îndrumă și care îți promite că vei trăi mai bine, vei fi mai liniștit, mai sănătos etc. Ideea că oamenii ar putea trece într-o altă stare fizică iarăși nu e nouă, aveam și până acum viața de apoi sau ascensiuni la ceruri prin toate culturile antice. Aia cu 2012 nu știu dacă nu e după calendarul maya care, după anumite interpretări, ar fi sugerat că se intră într-o nouă eră sau ceva de genul.

Chestia cu universurile multiple e o teorie în fizică (nu știu care e gradul de acceptare în comunitate), dar anumite fenomene cosmice au fost explicate așa, mai exact că universul e ca o bulă, iar când se intersectează cu un altul se întâmplă niște lucruri ciudate. Fizica cuantică e în general ciudată și sunt foarte multe teorii care nu pot fi nici infirmate și nici demonstrate (încă).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter