Filme și seriale

Filme și seriale

Am văzut câteva filme și seriale în ultima vreme ce aș vrea să le recomand:

Mortal Kombat: în ciuda poveștii cringe și fără nici o noimă, efectele sunt decente, luptele sunt mișto (cu referințe la elemente din joc), muzica e și mai mișto. Are câteva secvențe acompaniate de niște retro synth, love it.

Synchronic: apare pe străzi un drog care, administrat tinerilor, îi trimite în trecut pentru câteva minute. Unii se întorc bine, alții descoperă un trecut în care se purtau războaie și plecau cu ăbii în piept ca amintire.

Altered Carbon: Resleeved: având în vedere că serialul a fost anulat, animația a fost binevenită. Este un side quest bun la ce se întâmplă în serial, deci nu pierzi nimic din povestea aia.

The Nevers: serial pe HBO, două-trei episoade la momentul ăsta. Cade ceva din cer ce le dă diverse abilități unor persoane. Acțiunea se petrece la sfârșitul secolului XIX.

Shadow and Bone: un sezon: cu sute de ani în urmă, o țară a fost împărțită în două de un vrăjitor om cu abilități. De atunci, alți oameni cu abilități încearcă să repare buba. Este făcut după o serie de cărți.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter