Povestea Slujitoarei: Sezonul 4

Povestea Slujitoarei: Sezonul 4

Primul sezon mi-a plăcut. Poate că și cartea mi-a plăcut, a fost ok. Al doilea sezon a fost OK. Al treilea sezon … meh, treacă-meargă, mai mult din inerție. Acum a apărut al patrulea sezon, trei episoade dintr-un foc. Nevasta e încântată maxim, a citit Testamentele, o săptămână nu s-a oprit din „wow” și „ce tare!”. De parcă eu așa i-am făcut cu Dune sau Fundația!

Doar că … nu știu ce să zic, parcă nici n-aș începe sezonul.

În altă ordine de idei, am impresia că HBO (și Hulu) încearcă marea cu degetul și se inspiră de la Netflix, încercând să lanseze un sezon dintr-un foc. Și ultimele sezoane din Urzeala Tronurilor tot așa se lansau, câte 2-3 episoade.

2 Comentarii

Ionuț Staicu a scris

@mdue: De ce ar citi cineva Dostoievski când există Kant? De ce ar citi cineva Kant când există Asimov? De ce ar citi cineva Asimov când există Stephen King? Etc.

Fiecare autor „atinge” cititorul în mod diferit și e posibil ca cititorului să-i placă mai mult atingerea unui autor și mai puțin a altuia. În plus, este destul de posibil să fie și spiritul de turmă: citesc asta pentru că e la modă. Adu-ți aminte cum era Alchimistul lui Coelho acum 10-15 ani…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter