Dacă-L iubești…

Am primit pe messenger următorul mesaj:

Daca-L iubesti pe Dumnezeu si nu ti-e rusine de toate lucrurile bune pe care ti Le-a facut il dai mai departe in 60 de secunde!!! Sa vedem daca cel rau te va impiedica

Acum… Stau și eu și mă întreb:

  • Dacă nu îl iubești? Da, poate e o relație de amiciție, prietenie cel mult. Țin la el, dar n-aș putea spune că-l iubesc. Nu ar fi oarecum gay toată treaba asta??
  • Unui părinte căruia i-au murit amândoi copiii și soția (sau soțul), izbiți pe trecerea de pietoni de un șofer cu mai mult alcool decât sânge în corp, nu cred că îi va fi rușine cu lucrurile bune întâmplate, nu?
  • Au trecut câteva minute de când am primit mass-ul;
  • Oare D-zeu stă pe messenger să vadă cine trimite mesajul mai departe? Cine nu îl trimite, zbang, le pică netul!
  • Oare cel rău m-a împiedicat să trimit mesajul? Nu cred, sunt singur în cameră! Oare n-am trimis mesajul pentru că nu trimit mass-uri idioate? Cu siguranță a fost „the devil”…

Și nu, nu te obosi să mă înjuri. Dumnezeul tău mă va pedepsi :w00t:

28 de Comentarii

v3l0 a scris

Cand a murit handbalistul ala… am uitat cu il chema, primesc mass o tampenie de genu’: „Dumneseu a vrut sa-si faca echipa de baschet si a vrut cel mai……bla-bla si l-a luat pe romanul nostru… da mai departe sau iti cade puta….aaaa sau n-ai suflet…ceva de genul asta… bla”
Eu nu dau mai departe pentru ca MASS = SPAM si nu ajuta pe nimeni. In plus am un nr destul de ridicat de oamenis eriosi in lista mea, care, asemeni mie, nu apreciaza sa vada toate tampeniile in mess-ul lor.
Sunt cateva mass-uri pe acre chiar si ‘tarzii ce „dau ami departe” le-au primt de minim 2 ori, dar ori nu-i ajuta memoria, ori creierul per ansamblu, gen mass-ul cu „ghetutele”.
Treaba asta cu mass-urile ma oboseste.

msd a scris

phorias si dAImon, nu vi se pare suspect cand un barbat va iubeste, va vrea binele, va vrea aproape de el, sa comunicati mereu etc? Pute a homo treaba asta. Poate va treziti cu dureri de „spate” intr-o zi, dar nu cred ca o sa va faceti probleme, o sa spuneti: asa a vrut dumnezeu.
Deci, cine are nevoie de psihiatru? Bine, sunt de acord ca si Ionut are, dar nu din cauza asta.

v3l0 a scris

Neah, nici ionut, nici phorias nu au nevoie de psihiatru… msd are… clarrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Sa nu vezi ca astia doi zic la misto sau de dragul convesratiei ce spun, sa incerci sa detaliezi o idee aruncata ca momeala…tre sa fi trist rau…

v3l0 a scris

@ Julie
Eu a trebuit sa caut pe google ca sa aflu ce este Zyprexa (un medicament impotriva schizofreniei, aparent), tu de ce stiai deja?!?
In plus… n-am nimic impotriva camasilor cu maneci lungi (atata timp cat nu ai manecile fixate in X, de umeri), dar am ceva impotriva capturarii fluturilor cu plasa… mai ales ca in ultimele veri… eu n-am mai vazut nici un fluture prin oras, ceea ce ma intristeaza (moliile se exclud, daaaa?!?).

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter