Jocuri….

Sunt acele jocuri care sunt deja la a treia, a patra parte și care au spus tot ce aveau de spus și au dat ce au avut mai bun în primele părți.

Eu nu întru în categoria gamerilor deoarece timpul nu îmi permite să mă joc, îar în momentul când prind puțin timp liber și am chef de vreun joc îmi dau seama că nu este niciunul să mă atragă mai mult de 10-15 minute. Jocuri ce m-au prins atât de tare încât mă jucam ore întregi au fost puține, dar și alea care au fost….. Unul și unul:

  • Hitman 2/3. Prima și ultima parte nu m-au prins deloc.
  • Max Payne 1/2. Prima parte a fost foarte buna. A doua… mulțumitoare, dar aștept cu nerăbdare partea a treia, cu speranța să nu fie o dezamăgire;
  • Call of Duty I. Expansion pack-urile și partea a doua nu m-au prins, partea a treia fu pentru consolă, iar partea a patra s-a îndepărtat prea mult de la ideea originală ce l-a făcut celebru. Poți vedea trailer mai jos;
  • Splinter Cell I. Următoarele nu m-au impresionat suficient de mult pentru a juca mai mult de 2-3 levels.
  • Prince of Persia 3. Cred că a fost singurul joc ce a avut ultima parte mai bună decât prima :D Cu toate astea, am jucat toate părțile cu plăcere.
  • FEAR. Prima parte a fost ok. Am jucat în draci două nopți la rând. Expansion pack-ul m-a lăsat rece (am jucat maxim 20 minute)

Oare ce face un joc să te prindă?

Grafica? Gameplay? Controlul caracterului?

Grafica nu contează foarte mult, având în vedere că multe din jocurile din viața mea le-am jucat pe un geForce 2 :D

Gameplay/Storyline contează doar în momentul când ai timp pentru detalii de genul ăsta. De ex, m-a prins PoP și MaxPayne. Restul… nici nu m-a interesat)

Controlul este unul dintre cele mai importante aspecte, dacă nu chiar cel mai important. Am instalat azi Lost Planet – Extreme Condition și am rămas surprins să văd un control INFECT și m-a făcut să mă întreb dacă producătorii de jocuri testează jocul înainte de lansarea pe piață. Și dacă da… CUM? Faptul că este portat de pe consolă nu scuză nimic. Aceeași supriză neplăcută am avut-o și cu Metal Gear acum câteva luni…

Call Of Duty 4

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter