Ai o problemă cu jocurile online?

Ai o problemă cu jocurile online? ©

Am mai scris pe blog despre Overwatch, jocul care mi-a păpat mai multe ore decât îmi place să recunosc. Am încercat de câteva ori să renunț cold turkey, a mers pentru câteva săptămâni (sau chiar luni în două cazuri) dar cumva se întâmpla ba să mai apară vreun erou nou, ba vreo știre, ba să-mi recomande Youtube un video și… mi se făcea poftă.

Și intram în spirală: îl instalez azi, mă joc, îl dezinstalez -> a doua zi îl instalez iar, că nu poate fi chiar atât de rău -> a treia zi decid că nu-l mai dezinstalez că de data asta nu voi exagera -> o săptămână mai târziu mă joc cel puțin o oră în fiecare zi. Și se întâmpla asta de fiecare dată.

Prin urmare m-am gândit că trebuie să găsesc o soluție să rezolv problema, pentru că Blizzard nu permitea ștergerea contului la click (trebuia deschis tichet la support, așteptat etc) și pentru că a fost mai mult o idee de moment, mi-era un pic teamă că peste 1-2-3 zile mă voi răzgândi. Deci…. era nevoie de o altă variantă.

Și am făcut o chestie: am rugat un amic de încredere să-mi schimbe datele de autentificare la Blizzard și să nu mi le mai dea mai devreme de anul viitor.

Asta s-a întâmplat acum câteva luni, prin martie cred. O decizie excelentă.

6 Comentarii

alescx a scris

eu nu inteleg mentalitaea asta. daca-ti place sa faci ceva, fa. ca-ti place sa vezi copacii crescand, ca-ti place sa joci jocuri, ca-ti place sa mergi la pescuit, ca-ti etc, nu vad care-i problema. ai timp in care muncesti, timp in care te simti bine. unii devin chiar atat de tristi incat nu-si mai permit sa se distreze? care-i diferenta dintre a te uita la x sezoane de y si a juca n ore de z? consideri ca-i ok sa te trezesti la 7, sa muncesti pana la 6, mai simulezi ca stai 2-3h cu familia si dupa aia te culci. si o iei de la capat a doua zi. eventual mai mergi in concediu 10 zile pe an si te simti satisfacut. asta nu-i viata.

Andrei a scris

@alescx: e adicție, în final numai probleme îi aduce, bucurii doar pe moment. Eu nu mai intru că am jos fps-ul, e ceva legat de ping/router, bine că nu am reparat. Nu mai am aceeași plăcere dacă nu mai dau drumul eroilor noi.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter