React devine noul jQuery?

React devine noul jQuery?

Am avut de făcut un mock rapid ieri. Mici interacțiuni, elemente care se repetau etc. Nimic complicat, nimic exagerat. Grunt work, cum ar zice unii.

Am stat puțin și m-am gândit așa: dacă am componente ce trebuie să le repet în pagină, am două variante: câteva fișiere PHP și le includ sau Vue/React. Am ales React, dar a fost o chestie de moment, nu am gândit-o prea mult. (nu că regret sau ceva), dar la fel de bine ar fi putut fi Vue, Svelte sau mai știu ce minune. Nu am ales PHP pentru că aveam 2-3 interacțiuni între componente prin pagină și mi s-a părut mai simplu așa.

Îîîîîn fiiiiineeeee, făcând asta, mă gândeam la o treabă: așa cum acum niște ani includeam jQuery încă de la începutul proiectului (indiferent de mărimea lui!), acum primele lucruri făcute sunt să instalez Laravel Mix, npm i și, uneori npx create-react-app.

Azi vorbeam despre page buildere cu un prieten (btw, Beaver Builder e un căcat; nu atât de mare ca Visual Composer, dar e tot un căcat) și a observat – foarte corect! – că ne-am întors la Dreamweaver.

Să mai spună cineva că istoria nu se repetă…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter