Problemele de criză cer soluții de criză

Alarma de incendiu a sunat la ora  4 pm în cadrul unui campus de birouri cănd aproape toți angajații erau prezenti la munca ( aprox 5,000 de oameni ).

Așa cum sunt cerințele în vigoare, întreaga clădire a fost rapid evacuată în 3 minute și toți angajații s-au adunat afară in fața complexului, în locurile special amenajate, asteptând următoarele anunțuri.

Nu după mult timp, persoana responsabila de exercițiul de indendiu, a facut următorul anunț:

Dragi colegi : Cu sincere regrete, am fost rugat să vă anunț că pentru muți dinte voi acesta va fi ultimul exercițiu de incendiu alături de fima noastă. Datorită crizei economice si climatului de afaceri nefavorabil, firma concediază aproape 50% din personal. Așadar, când acest anunț se va termina, va rog pe toți sa intrați înapoi în clădire. Dacă cardul de acces nu funcționează, înseamnă că ați fost concediat, caz în care accesul în interiorul clădirii vă este interzis, iar toate bunurile personale vă vor fi trimise prin poștă

Firma folosește această metodă nouă deoarece nu dorim să blocam serverul de e-mail cu notificarile de concediere și mesajele de adio în numar foarte mare (mii). De asemenea dorim să evitam certurile și bătăile în interiorul clădirii și în consecință probleme de securitate pentru toți angajații.

Sperăm ca ați avut o carieră infloritoare alături de noi. Iar acum pașiți înăuntru… și mult noroc!!!!

Primită pe mail

4 Comentarii

v3l0 a scris

Eficienta treaba… da nu costa cam mult expedierea prin posta a obiectelor personale? Era mai bine ca un aditional la CIM sa explice clar ca firma nu este responsabila pentru pierderea sau distrugerea obiectelor personale aduse si/sau lasate in sediu.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter