Ce faci dacă ți se fură catalizatorul de la mașină?

Ce faci dacă ți se fură catalizatorul de la mașină? ©

Yup. Mi s-a întâmplat, se pare că Rolls-ul meu de Mioveni a stârnit interesul turei de noape. Camera auto a înregistrat ea ceva, vedem ce zice Poliția. Premiu de vreo 900 lei doar piesa, deci yay me.

În fine, sunat la Poliție care, în ciuda comentariilor de genul „ce o să facă ăia?” sau „o să râdă de tine” venite de la cunoscuți, au ajuns repejor. Nu au spus „nu avem ce să facem”, nu m-au întrebat dacă știu cine a făcut sau alte minuni auzite pe la alții. Făcut poze, schițe, amprente, declarații. Mi-au lăsat o impresie neașteptat de bună.

Pe cameră se aud două tăieturi scurte, în 90 secunde au urcat pe cric, au tăiat, au coborât de pe cric, s-au urcat în mașină și au plecat. Îmi aduc aminte de zilele mele din service și zău că nu eram atât de sprinten la băgat sub mașină!

În fine, luni mă duc să caut catalizator, că ăsta e singurul lucru ce-l pot face. Am opțiunea să caut unul SH (~5-600 lei), unul nou (900+ lei) sau unul universal (3-400lei). Aștept să vedem ce zice mecanicul.

Mă întreb dacă genul ăsta de evenimente nu cumva sunt bune, că te mai scot puțin din confortul tau, din bula ta, unde ai impresia că dacă toți cunoscuții tăi sunt la corporație și viața e frumoasă, așa e pentru toți și te trezesc un pic la realitate.

6 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter