Unt de arahide, ceai (din nou ceai?!) și guma turbo

Ce au cele menționate în titlu în comun? Aparent nimic… Dar hai să-ți povestesc.

Acum vreo două-trei săptămâni am început să revăd Lost. De la sezonul 1. Eh, și cum mă uitam eu la Lost, la un moment dat se aduce vorba despre unt de arahide. Că îi e poftă, că nu știu ce. Băi, și m-a luat o poftă de am zis că turbez. A doua zi, chitit, mă duc la Interex, că are sigur.

Intru eu în Interex, mă duc la raftul cu unt de arahide și văd un singur borcan pe raft. Mă uit la dată: expira cam într-o săptămână. Eh, nu-l iau pe ăsta. Sigur vor mai aduce în câteva zile. Nimic mai greșit…

Mai demult, am mai văzut unt de arahide la Carrefour. Mi-am adus aminte și am tras o fugă până la Carrefour. Țeapă. Nu mai avea. :death:

Mă duc la Real. Nu găsesc.

Azi ajung la SPAR (în City Mall). Nu am găsit. De ciudă, mi-am luat un Big Mac :(

La SPAR, cu Despina fiind, îmi zice: vreau energizant! Cum ea n-are voie cu chestii acidulate sau prostii ce ar putea dăuna diverselor organe, i-am luat un ceai energizant. Care ceai era la pachet cu un alt ceai: pentru memorie și concentrare.

Despre ce scriam? Ah, da, despre ceai. Ajung acasă și îmi fac un astfel de ceai. În 20 secunde, în toată camera mirosea a… gumă Turbo. Nu știu să explic mirosul care credeam că-i unic, dar… e super mișto. Am întinerit instant cu vreo 10-15 ani pentru câteva secunde (până am deschis ochii)

Pentru cine e curios, ceaiul este de la Naturavit și este pentru memorie și concentrare (adică fix ce am eu nevoie :D )

În altă ordine de idei… De unde naiba iau un unt de arahide?

În urmă cu vreo două-trei luni, nu se mai găseau șervețele umede pentru ochelari. Avea la Carrefour niște șervețele într-o cutie albastră, care făceau o treabă minunată și, din varii motive, au dispărut. Au reapărut iar un amic de-al meu – disperat că poate iar nu va mai găsi – a luat vreo 5 cutii. Probabil la fel voi face și eu cu untul. De arahide. :w00t:

12 Comentarii

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter