Epilare definitivă. Oarecum.

Deoarece unii vor să scape la cât mai mult păr de pe corp – pentru că, nu-i așa, ne tragem din delfini (vorba lui Teo) – m-am gândit să vă împărtășesc metoda mea de a scăpa de păr. Cel puțin de părul de pe degete. Metodă de care mi-am dat seama în această dimineață că e destul de eficientă și care merită împărtășită.

Cu noaptea în cap, pe la 11 AM mă ridic plictisit și somnoros din pat cu gândul măreț de a-mi face un ceai. Pun apa în ibric, plec la baie și îmi aduc aminte că parcă am uitat ceva: să aprind focul. Din fericire am uitat să dau și drumul la gaz, deci fanele mele pot răsufla ușurate, nu am fost deloc în pericol.

Deoarece din web development nu prea se câștigă bine și nici nu am niciun banner pe blog, nu am bani să-mi iau un aprinzător adevărat iar chibritele sunt scumpe și neecologice. Prin urmare… Aprind aragazul cu o brichetă. De cele mai multe ori îmi iese din prima. Dar din când în când – de exemplu azi, că eram mort de somn și admiram caii verzi de pe pereți – mai ratez. Și bucătăria se umple de o mireasmă îmbietoare de păr ars.

8 Comentarii

Ionut Botizan a scris

Eu mi-am prajit cartofi si am dat focu mai incet (sau asa am crezut eu) doar cat sa-i scot.
Dup-aia am pus niste oua sa-mi fac ochiuri si am dat focu mai tare (din nou, era doar parerea mea)…

Dupa 2-3 minute imi dau seama ca oulae alea nu mai sfaraie si nu pocnesc deloc (cum fac ele de obicei)… Atunci mi-am dat seama ca ceva pute… La propriu! :)

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter