Facultate

Întâmplare dintr-o facultate românească:

Sunt la ora de „programare web” si profesoara e 99% sigura ca nu exista alte browsere in fara de IE!

De la Ciorapel.

Eh? Mai zice cineva că înveți ceva în facultăți? :w00t:

13 Comentarii

darky a scris

Pff, si-n facultati e la fel? Ma asteptam ca macar acolo sa fie ceva mai bine decat in licee.
Eu am profa de info (c++, nu altceva!) care nu stie si nu crede ca aplicatiile .sis (de pe symbian) sunt facute in ceea ce ne preda ea. Ah, sa mai spun ca nu crede ca se pot face jocuri cu c++?

Administratorul de retea (laboranta) e o baba care te injura si te da afara de la ora daca te pui si bagi cablul de retea in pc (asta dupa ce o intrebi de ce nu ai retea si ea-ti da din umeri – adica nu stie)
Tot adminul de retea era cea care baga toate pc-urile noi venite (cu vista) in standby (pentru ca asa era by default acel buton din start menu) si se intreba de ce clipeste ledul la toate pc-urile.

Dupa 5 luni de zile reteaua inca nu este securizata, si pc-urile directorului, profei, secretarei, etc au share-uite TOATE partitiile. Adica cu un prorat sau ceva de genul oricine poate avea acces la toate documentele scolii. Inclusiv la filme/poze cu profi beti sau profe care mai au putin si fac streaptease la party-uri private/zile aniversare ale directorilor etc etc.

Dar na, asta se intampla in licee, in prezent. Sper ca in facultate sa am profi mai capabili :(

Sabotor a scris

Ma, cum sa nu inveti in facultate? Inveti sa nu crezi tot ce-ti spune unu’ sau altu’. Chiar daca-s „profesori”. Si aflii ce vei ajunge daca nu esti suficient de bine pregatit pentru a te angaja la o firma, asa ca ramai in facultate ca laborant, apoi asistent, apoi sef de lucrari, si tot asa pana ajungi conferentiar doctor inginer :D. Nu de alta, da’ cunosc cateva cazuri :D

Robert a scris

Nu va judecati degeaba profesorii de la o scapare de genul acesta.

Va spune un om patit asta.

In liceu ma credeam mare zmeu, invatasem acasa in cea mai mare parte cum sa programez in pascal, c, c++, si batch-ul de dos, si mult timp nu m-am gandit ca multele chestii pe care eu le stiam erau totusi bazate pe putinele chestii care mi-au fost predate la scoala.

Daca nu ar fi fost profesorii mei de la liceu (am avut cel putin doua profesoare care si-au facut bine treaba si inca un profesor si o profesoara care ramasesera in urma cu noutatile dar erau si ei de treaba), nu as avea astazi serviciul pe care il am, cu toate bunele si relele lui (lucrez ca programator java si tehnologii adiacente).

Nici la facultate nu am fost cuminte, aveam un profesor caruia ii pandeam greselile si am avut tupeul, neobrazarea si prostia sa il corectez in cateva randuri.
Am inteles mai tarziu ca nu asta ar fi trebuit sa fie atitudinea mea.

Luati numai ce vedeti bun la profesorii vostri, invatati ceea ce puteti invata de la ei, nu incercati sa va aratati mai destepti si nu le scoateti ochii cu putina cunoastere pe care ati acumulat-o, va vor „face” la orice ora daca se pun cu voi.

Orice om are scapari, nu va judecati profesorii pentru o scapare de moment.

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter