Pagină de aterizare ratată (landing page fail)

Am observat pe câteva site-uri un mod de reclamă absolut idiot. În momentul când intri în site din google (de ex), îți apare ditamai reclama – ce este un fel de landing page – ce ține vreo 10-15 secunde, până trece la site-ul propriu zis. Inițial am zis că e o întâmplare, dar apare cam de fiecare dată când intri. Ign.com este unul din siteuri.

A doua modalitate de reclamă este… catfish. Inițial a apărut pe sitepoint.com. Implementare absolut ok: o poți închide și seta să nu mai apară. Acum câteva luni am făcut un mic experiment, punând adsense  pentru câteva zile. Într-adevăr, rezultatele au fost surprinzătoare (un CTR uriaș), dar am considerat metoda mult prea agasantă.  Site-urile românești au început să se umple cu această metodă. Ok, este eficientă, dar măcar de-ar fi o soluție de a scăpa de acea reclamă. La o rezoluție mică este foarte agasantă!

Așa, acum m-am descărcat de draci :w00t:

Un Comentariu

Daniel a scris

Buna,
Sincer din greseala si pur aleator am ajuns pe blogul tau.Sper sa nu te plictisesc cu povestea mea dar am nevoie de un sfat.
Povestea mea:in liceu uram calculatorul,in anul doi de facultate m am mai domolit,in anul patru am devenit dependent de calculator.De ce:am vrut tot timpul sa fac ceva in viata si am constatat ca fara calculator nu se poate…sincer ma gandeam sa cant manele!In anul 3 am facut un curs de html care ma marcat si am zis ca internetul e de mine.Acum am terminat facultatea,lucrez in MApN,castig potrivit dar scopul meu in viata e sa ajung cat mai bun in Ps si web design.Pana in decembrie vreau sa scot primii bani din asa ceva pe siteurile de freelancer.Intrebare :sunt doar tepe astea sau sunt corecte…pana acum nu prea ma castigat nimic?
2.Stiu Ps,Dreamweaver,cs si foarte putin javascript…toate le am invatat intr un an patru de facultate in care am avut licenta.Am progresat lent sau mediu?Deocamdata am un portofoliu subtirel de Ps doar,acum lucrez la ceva mai acatarei…daca vrei iti trimit cateva logouri sa imi spui opinia ta.Multa sanatate si daca imi raspunzi si daca nu!Jos Gigi!

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter