Ai câine? Hrănești câinii vagabonzi? CITEȘTE!

Da, știu, ești iubitor de animale. Îți plac câinii foarte mult. Mai ales ăia fără stăpân, pentru că cel mult le dai de mâncare. Eventual te amuzi asmuțindu-i pe trecători. Dar, pe lângă asta, îți place să-i înjuri pe ăia ce nu suportă câinii vagabonzi sau ăia pe care îi deranjează lătratul nocturn sau nenorociții îmbrăcați la costum ce pur și simplu se dau la bietele animale – de altfel foarte pașnice – încercând să ocupe teritoriul.

Desigur, nu te-ai gândit niciodată să iei un câine fără stăpân și să-l faci câinele tău. Să fii tu stăpânul lui. Să „convertești” un câine vagabond într-unul „de casă”. Sau măcar să strângi căcatul lăsat de câini. Pentru că, nu-i așa, și câinii – ca și femeile – obișnuiesc să se cace!

Azi m-am dus să îmi iau adaptorul pentru WII de la Torent. Și fiind o vreme super mișto am zis să-mi pun și eu oasele și mușchii în mișcare, înainte să se atrofieze complet. Am fost șocat să văd câți căcați de câine sunt pe trotuare. Practic, pe trotuar, trebuie să fii foarte atent la trei lucruri:

  1. La mașini. Fie că sunt gata parcate, în curs de parcare sau gata de plecare, trebuie să fii foarte atent să nu te lovească. Ești pe trotuar? Și ce?
  2. La gropi. Mazăre a făcut șoselele din Constanța la o calitate rezonabilă, cam prin toate zonele orașului. A omis însă trotuarele. Iar dacă alea de pe str. Mihai Viteazu le-a sărit, nu vreau să mă gândesc în alte zone ale orașului…
  3. La căcați. Pentru că iubitorii de câini de care am spus mai sus, după ce le face „odrasla” un hăndel d’ăsta pe stradă, se scarpină în fund și pleacă mai departe. Ok, eu sunt fără suflet, o să ard în flăcările iadului, în cele mai adânci cazane. Dar tu, iubitorule de căcați câini, de ce nu umblii cu un făraș mic după tine să-i strângi… ploconul ce ni-l lasă pe stradă ? Da, nu ai văzut niciodată pe nimeni făcând asta. Dar știi de ce? Pentru că nimeni n-a făcut asta niciodată! Iar tu… De ce să fii mai fraier? Doar n-oi fi tu prostu’ satului să cari după tine un făraș și câteva pungi să strângi după câinele ce-l scoți la plimbare. Că de asta îl scoți, nu? Doar te-ai săturat să strângi după el prin casă…

Da, știu, n-am suflet. N-am nici termopane (cum mi se sugera în câteva comentarii). Dar, dacă trecem peste lătratul la ore târzii, dacă trecem (cu greu, doar de dragul discuției) și peste faptul că nu poți intra în casă din cauza câinilor, cum putem trece peste căcații lăsați peste tot, care mai de care amplasați cât mai strategic? Dacă nici căcații ăștia nu te deranjează… Oi fi eu fără suflet, dar tu ești fără pic de bun simț!

  • Nu, n-am călcat în nimic azi. Dar m-a enervat la culme că trebuia să fiu cu ochii în patru atât la câinii de pe stradă care lătrau la mine cât și la bucuriile lăsate în urmă de aceștia.
  • Am folosit termenul „căcați” și nu sinonime mai pașnice intenționat. Te deranjează? Și pe mine. Dar pe mine mă deranjează mai mult căcații propriu-ziși decât cuvintele.

________________________________________________________

Fără legătură cu câinii, adaptorul respectiv merge excelent cu un Hdd Maxtor de 40gb. Atât Windows cât și Wii l-au găsit fără nicio problemă. Instalarea jocurilor durează cam 10-15 minute (de pe DVD) iar încărcarea e instantă. Recomand oricui ;)

Un Comentariu

v3l0 a scris

iete… ai fost suficient de virulent si haotic incat nimeni nu ti-a raspuns. Oare crizele tale de nervi n-or avea legatura cu bucuriile de pe fata? Dude… bea un ceai, intr-o zi calda, pe malul marii… AI NEVOIE!!!
Despre cacati..ce sa spun? ii remarc si eu, fiind foarte pieton, deci n-am luxul sa nu-i vad in majoritatea timpului si sa ma bucur de asfalt.
In accesul tau de rambling ai confundat cacatii vagabonzilor cu cei ai cainilor de rasa, ai confundat umanitatea de a nu lasa sa moara un animal cu responsabilitatea de a face curat dupa el si ma sperie genul asta de ganduri amestecate la un om pentru ca ma sperie in general cand un om este la limita rationalului.
Bun… deci tema zilei a fost/este rahatii de caini cu/fara stapan. Si romanii necivilizati. Da’ mie-mi da cu virgula si-ti explic imediat de ce: francezii, popor ce se da civilizat, unde destul de multi oameni umbla cu lopatica/punga dupa tentativele de catei din dotare (au slabiciuni pt cei de talie mica) au totusi echipaje de cate doi oameni, pe motocilceta, cu aspiratoare portabile de (ta-daaaam) cacati.
Deci… acolo unde bunul simt al proprietarul cedeaza… intervin autoritatile prin cel putin o metoda (echipajul de aspiratori de cacati) sau doua (adica amenzi).
Daca credeati ca doar in Romania se iese in strada cand da faliment cate un combinat, cate o fabrica de avioane sau un producator national de automobile… imi pare rau sa va dezamagesc, dar lucrurile astea se intampla si in Germania, Belgia, Portugalia etc, cu diferenta ca acolo, daca ai blocat o strada vine politia si in cel mai bun caz se disperseaza gasca iar in cel mai rau infunzi puscaria.
Pt amatorii de senzatii tari: blocarea unui drum poate fi interpretata in orice tara de pe pamantul asta ca subminarea securitatii nationale, urmarile nu tre sa vi le mai explic.
Asadar…vreti civiliztie? nu va plangeti cand cresc amenzile, francezii fac parnaie daca depasesc de 2 ori IN VIATA viteza legala cu 50km/h, la noi iti ia carnetul 3 luni. In Anglia amenda pentru pentru taiat linia continua e cam cat un salariu de taximetrist…

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter