O stare nașpa…

Azi am avut o stare nașpa. Atât de nașpa încât nu îmi vine să cred. Totul a început, de fapt, luni dimineață, când, ajuns la muncă, fac o prezență (în gând) a celor din firmă: Bilen? Prezent! Oriceon? Prezent! Alex? Prezent! Horia? Prezent! Marian? Prezent! Roackeru? Roackere? Unde ești bă? Nu se poate! Roackerul lipsește luni de la muncă! Viața mea e distrusă! Nu se poate, nu voi putea supraviețui zilei de luni fără EL! Fără cel mai tare flasher!

După ce mi-am revenit puțin, după ce m-am oprit din plâns și am stors batistele, Bilen îmi dă vestea devastatoare, în hohote de plâns: Roackerul este ÎN CONCEDIU! S-a dus împreună cu familia în Grecia. Chiar dacă, într-un fel eram invidios că a avut incredibila șansă de a pleca în concediu, după ce mi-am revenit din cea de-a doua stare de șoc, am început să mă bucur de norocul lui și să-mi doresc să se bucure cât mai mult și să aibă parte de vreme frumoasă, deoarece niciun om normal nu ar dori să fie vreme urâtă sau ploaie și să stea în cameră să învețe să folosească un program absolut nou pentru el. Mai ales într-un concediu meritat din plin, după atâtea site-uri flash făcute, după sutele de mii de linii de cod ActionScript scrise.

Tot restul săptămânii a fost un adevărat chin, iar toți colegii eram cu gândul alături de Roackeru nostru, bucurându-ne pentru norocul său, abia așteptând ziua reîntoarcerii acestuia în firma dar, totodată, nimeni din firmă nemaiavând chef de muncă, astfel încât, Cornelius a zis joi că ar fi cazul să plecăm mai devreme văzând o productivitate ZERO.

Cu toate că, plecarea de la muncă mai devreme cu aproape o oră ar fi prilej de bucurie pentru oricine, noi eram în continuare triști, cu gândul la cum suportăm această viață infectă fără acest minunat coleg, fără luceafărul animației Flash, fără Roackeru.

Azi. Vineri. 13. Zi cu noroc? Zi cu ghinion? Cum ar trebui să o numim? Cum ar trebui să fie? Pe deoparte, este ghinion (pentru Roackeru’), deoarece săptămâna lui de concediu (Cornelius nu a putut aproba mai mult de o săptămână de concediu acestui iubit coleg, parcă știind ce va urma) se apropie de sfârșit. Pe de altă parte, cu noroc, deoarece este ultima zi de muncă fără acest Supra-Om, astfel încât, de luni, va fi din nou, printre noi, muritorii de rând, dându-ne clasă tuturor în arta animației și a designului.

Roackere, îți mulțumim că exiști și că ai ales să lucrezi la umila noastră firmă ^:)^

:-t

Ia mai las-o dracu de treabă! Tot ce am scris e un pamflet. Toți știu că tipul e un nesuferit și că ne-am simțit AL DRACULUI de bine FĂRĂ el, astfel încât, fiecare zi de muncă a fost fix ca o zi de concediu. Cornelius e fericit că a reușit să dea un concediu întregii firme, dintr-un foc :))

În plus, acest întreținut al sorții (și nu numai al ei) este absolut incapabil, nereușind să facă nici un căcat în Flash. Și dracu’ îl crede când spune că speră să plouă în Grecia ca el să poată învăța mai bine Flash. A ajuns să mintă atât de mult încât nici el nu se mai crede (sau doar el se crede). :death:

Adaugă un comentariurăspuns pentru

Poți adăuga bucăți de cod folosind [code]codul tău aici[/code], [js][/js], [php][/php] etc.

Link-urile în context sunt binevenite. Comentariile fără nume/email valid sunt șterse.
PS: Comentariul NU este editabil.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site-ul blog.iamntz.com utilizează cookie-uri. Continuarea navigării presupune acceptarea lor. Mai multe informații.

windows apple dropbox facebook twitter